ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:02
 

Συνεργασία Cobalt και Airbridge International Agencies Ltd

Η αεροπορική εταιρεία διόρισε την AIA Cargo, ως παγκόσμιο πράκτορα πωλήσεων γενικού φορτίου

Δελτίο Τύπου

Αυτή η νέα συνεργασία σηματοδοτεί ένα ακόμα θετικό ορόσημο στην ανάπτυξη της Cobalt, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αεροπορικής εταιρείας της Κύπρου. Ο διορισμός αυτός της AIA Cargo, θα επιτρέψει στην αεροπορική εταιρεία να δημιουργήσει πρόσθετα έσοδα στο αναπτυσσόμενο δίκτυο της, μεγιστοποιώντας τη χρήση του φορτίου των αεροσκαφών. Η AIA Cargo θα επικεντρωθεί στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τόσο στην Cobalt όσο και γενικότερα στην Κύπρο, δημιουργώντας ευκαιρίες για έσοδα από τη μεταφορά γενικού και ειδικού φορτίου, αλληλογραφίας καθώς και κατοικίδιων ζώων σε όλο το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας.

Για τις εισαγωγές και εξαγωγές των φορτίων θα χρησιμοποιείται η βάση της εταιρείας δηλαδή η Λάρνακα που αποτελεί κόμβο σύνδεσης του διεθνούς δικτύου της Cobalt.

Η Cobalt, διαθέτει προγραμματισμένα δρομολόγια μέσω του στόλου των έξι Airbus της τύπου 319 και 320 από την έδρα της στη Λάρνακα σε αεροδρόμια στην Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, την Ισπανία, το Ισραήλ, την Ιρλανδία και τη Γαλλία ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε πτήσεις και προς το Ιράν.

Η AIA Cargo θα επιβλέπει όλους τους τομείς που αφορούν τη μεταφορά φορτίων, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ, των πωλήσεων, των κρατήσεων, του χειρισμού και όλων των συμφωνιών διασύνδεσης με κύριο στόχο τη μεγιστοποίηση των εσόδων για την Cobalt.

Αναφερόμενος στο διορισμό της AIA Cargo o Διευθύνων Σύμβουλος της Cobalt Andrew Madar ανέφερε ότι στόχος της εταιρείας είναι να οικοδομήσει τη θέση της ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην Κύπρο, μέσω της συνεχούς επέκτασης των υπηρεσιών της. Πρόσθεσε ακόμα ότι η αυτή η νέα συνεργασία με την AIA Cargo, δημιουργεί ευκαιρίες για έσοδα στην εταιρεία μέσω των εισαγωγών και των εξαγωγών φορτίων. Επιπλέον, συνέχισε ο κ. Madar με αυτή την ενέργεια προωθούμε την προσπάθεια για να καταστεί η Κύπρος κόμβος μεταξύ Ασίας, Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ευρώπης.

Ιδιαίτερα περήφανος για τη συνεργασία με την Cobalt δήλωσε ο αντιπρόεδρος της AIA Cargo Ben Leon, επισημαίνοντας ότι εκτός από τις γενικές υπηρεσίες μεταφοράς φορτίου που προσφέρει η εταιρεία, διαθέτει και την απαιτούμενη εμπειρία έτσι ώστε να μεταφέρει με ασφάλεια τους τετράποδους ταξιδιώτες.
Η Airbridge International Agencies, αποτελεί τον κορυφαίο ανεξάρτητο πάροχο διεθνών υπηρεσιών στη διαχείριση φορτίων.

Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και γραφεία σε όλο τον κόσμο, η AIA βραβεύτηκε από την εφημερίδα Air Cargo News και από τα Cargo GSA Awards 2015 και Cargo GSA Awards 2017.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρω 2% νόμιμο δάνειο επικοινωνίας selsumat@gmail.com »
matto gregio  |  21:09

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«λάβετε δάνειο 2% για να κάνετε επιχειρήσεις, αγοράστε σπίτι, αυτοκίνητο και να πληρώσετε ιατρικούς ...»
matto gregio  |  21:07

Μπάιντεν: Την Πέμπτη η ανακοίνωση για την προεδρία του Δημοκρατικού Κόμματος

«Δεν υπάρχει "προεδρία του Δημοκρατικού Κόμματος". Απλώς βαζει υποψηφιότητα για να π`αρει το χρήσμα ...»
Luke  |  20:35

Μετωπική σύγκρουση Νταβούτογλου - Ερντογάν

«Θύμωσε και το λατζινάρι! »
ΑΚΑ  |  11:13

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X