ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

Το CIIM πρωτοπορεί με ένα μοναδικό καλοκαιρινό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τους νέους

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει νέες δεξιότητες

Δελτίο Τύπου

Ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της νέας εποχής, αλλά και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους έφηβους, το CIIM - Cyprus International Institute of Management, έχει δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους ηλικίας από 15 μέχρι 18 ετών, το οποίο θα ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου 2017.

Το πρόγραμμα χωρίζεται στις εξής θεματικές ενότητες: Ενίσχυση αυτοπεποίθησης, Διαχείριση χρόνου, χρημάτων και φόρτου εργασίας, Διαχείριση του στρες, Κοινωνικές δεξιότητες, Συναισθηματική νοημοσύνη, Κριτική και δημιουργική σκέψη, Αναγνώριση και δημιουργία ευκαιριών, Ηγετικές ικανότητες, Επιχειρησιακά παιχνίδια. Οι θεματικές ενότητες αφορούν στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελµατική εξέλιξη και στοχεύει στο μετασχηματισμό του χαρακτήρα, της συμπεριφοράς και του τρόπου σκέψης των συμμετεχόντων.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει νέες δεξιότητες σε θέματα αποτελεσματικής επικοινωνίας και διαχείρισης σχέσεων, ενίσχυσης αυτοπεποίθησης και αντιμετώπισης αρνητικής κριτικής, διαχείρισης χρόνου και χρημάτων, άγχους και συγκρούσεων. Επιπλέον, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και θα μπορούν να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα, αναβαθμίζοντας έτσι τη συνολική απόδοσή τους στις σπουδές και τη μελλοντική τους καριέρα.

Το Καλοκαιρινό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του CIIM θα προσφέρεται στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Συμμετοχής από το CIIMμετά την ολοκλήρωση του

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

360: Η ασφάλεια των εργοταξίων στο προσκήνιο

«Δηλαδή αποκλείστηκε η περίπτωση αυτοκτονίας;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:39

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X