ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:13
 

Universal Life: Χρυσός Χορηγός της Κυπριακής αποστολής στον Διαγωνισμό Ρομποτικής

INSPIRE AWARD και JUDGES AWARD STEM BEYOND BORDERS

Δελτίο Τύπου

Συνέχεια στη χρυσή χορηγία της κυπριακής αποστολής «Epiteugma Revved Up» έδωσε η Universal Life, δείχνοντας για μια ακόμα φορά την έμπρακτη στήριξη της σε διοργανώσεις που ενθαρρύνουν την κινητοποίηση της νέας γενιάς σε θέματα εκπαίδευσης και καινοτομίας.

Η Κυπριακή αποστολή, με τη συμμετοχή μαθητών του Εκπαιδευτικού Κέντρου «Επίτευγμα» κατάφερε να κερδίσει το INSPIRE AWARD στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής «First Tech Challenge FTC 2019», ο οποίος διεξήχθηκε στη Ισπανία στις 5-6 Απριλίου 2019. Κατόπιν αυτής της πολύ τιμητικής διάκρισης, η ομάδα εκπροσώπησε την χώρα μας στον μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού First Tech Challenge στο Detroit των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στις 24-27 Απριλίου όπου και βραβεύτηκε με το ειδικό βραβείο JUDGES AWARD STEM BEYOND BORDERS. Η Universal Life, στα πλαίσια των ενεργειών της γύρω από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ήταν χρυσός χορηγός και για τις δύο συμμετοχές της Κυπριακής αποστολής.

Ο Διευθυντής του Εκπαιδευτικού κέντρου ‘Επίτευγμα’ κ. Σταύρος Χαραλάμπους, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Universal Life η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά στήριξε την κυπριακή αποστολή σε διεθνείς διαγωνισμούς. Όπως ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους, «ανεβάσαμε περαιτέρω τον πήχη της ρομποτικής στην Κύπρο επιτυγχάνοντας ένα τεράστιο άθλο σε ένα από τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς διαγωνισμούς ανά το παγκόσμιο και αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών μας.»

Σε δήλωση του, ο Γενικός Διευθυντής της Universal Life κ. Κύπρος Μοιράνθης αφού συνεχάρη την Κυπριακή αποστολή δήλωσε πως «είναι με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια που η Universal Life στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες οι οποίες ευαισθητοποιούν τους μαθητές μας και προβάλλουν τη χώρα μας ανά το παγκόσμιο.»

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Είναι εφικτή η βελτίωση της οδικής νοοτροπίας;

«Το ταχυδρομείο στην Αραδίππου στη Λάρνακα βρίσκεται πάνω στα φώτα τροχαίας. Συνέχεια είναι σταθμευμένα ...»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ  |  15:20

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Διολίσθησε στην 41η θέση η Κύπρος στην διαφθορά

«Κάποιος να στείλει το μήνυμα στους γνστούς γαμπρούδες που εδώ έγιναν ρεζίλι και νομίζουν ότι στο εξωτερικό ...»
ΑΚΑ  |  10:07

Ξεκινά έρευνες στο «6» η ΕΝΙ

«Ο θεός να προστατεύσει την κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία. Αμήν.»
Marios  |  04:22

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X