ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τη θέση της Κυβέρνησης για συνέχιση της ΑΤΑ, εξέφρασε ο ΥΠΟΙΚ στην ΟΕΒ

Κατά τη συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα γενικότερα της οικονομίας

ΚΥΠΕ

Τη θέση της νέας Κυβέρνησης για τη συνέχιση του θεσμού της ΑΤΑ, καθώς και τη δέσμευση της για εφαρμογή μιας οικονομικής πολιτικής στα πλαίσια αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας και χρηματοοικονομικής σταθερότητας για συνέχιση της σταθερότητας και της περαιτέρω ανάπτυξης της Οικονομίας, τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός σε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ), στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης στο Υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, κατά τη συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα γενικότερα της οικονομίας, καθώς και για ειδικότερα θέματα που απασχολούν την ΟΕΒ, όπως η ΑΤΑ, ο κατώτατος μισθός και η εργοδοσία ξένων εργατών.

Επίσης, τέθηκαν από πλευράς ΟΕΒ θέματα που αφορούν την επιβολή της πράσινης φορολογίας και της φορολογικής αναδιάρθρωσης, θέματα που αφορούν τον κλάδο της ναυτιλίας και τον κλάδο των κατασκευών σε συνάρτηση με τις συνθήκες που διαμορφώνονται στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον.

Ο Υπουργός Οικονομικών ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη της Αντιπροσωπείας της ΟΕΒ για τη συνάντηση, και κάλεσε την ΟΕΒ να συμμετάσχει εποικοδομητικά στο διάλογο που διεξάγεται από τον Υπουργό Εργασίας για διευθέτηση του θέματος της ΑΤΑ, ενώ σημείωσε πως ο ίδιος βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τον Υπουργό Εργασίας.

Τέλος, ο κ. Κεραυνός διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της ΟΕΒ, ότι το Υπουργείο Οικονομικών θα συνεχίσει την συνεργασία με την Ομοσπονδία για ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που αφορούν την οικονομία και τους επί μέρους κλάδους της.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ Αντώνης Αντωνίου συγχάρηκε τον Υπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων του και διαβεβαίωσε για τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας και του Υπουργείου Οικονομικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση