ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τράπεζα Κύπρου: Στα 76.000 τα ημερήσια logins στο 1bank

Σε κάποιες περιπτώσεις, ο αριθμός έσπασε και το «φράγμα» των 100.000, ημερησίως

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σημαντική αύξηση 36% σημείωσε το πρώτο τετράμηνο του 2020 ο μέσος ημερήσιος όρος logins σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών του διαδικτυακού 1bank της Τράπεζας Κύπρου, σε σχέση με το πρώτο τετράμηνο του 2019, κάτι που αντιστοιχεί σε περίπου 76.000 logins, ημερησίως.

Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, ο αριθμός των logins στο 1bank της Τράπεζας έσπασε και το «φράγμα» των 100.000, ημερησίως.

Την ίδια περίοδο (Ιανουάριος – Απρίλιος του 2020), σύμφωνα με τα στοιχεία που εξασφάλισε το ΚΥΠΕ από την Τράπεζα Κύπρου, οι χρηματικές συναλλαγές σε όλα τα κανάλια της 1bank αυξήθηκαν κατά 24%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, με την αξία των συναλλαγών να σημειώνει αύξηση 48%, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Όσον αφορά, ειδικότερα, το 1bank online, οι ενεργοί συνδρομητές του αυξήθηκαν κατά 10,6% το α΄ τετράμηνο του 2020, σε σχέση με το α΄ τετράμηνο του 2019, ενώ η αξία των συναλλαγών αυξήθηκαν κατά 7%.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα στοιχεία, η χρήση του 1bank μέσω του κινητού τηλεφώνου (App/mobile banking) παρουσίασε σημαντική αύξηση 21% στους ενεργούς συνδρομητές σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο 2019. Την ίδια στιγμή, η αξία των συναλλαγών που διενεργήθηκαν, σημείωσε μεγάλη αύξηση 32%, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

«Πρωταθλητής» στις αυξήσεις το 1bank quick pay

Ωστόσο, «πρωταθλητής» στις αυξήσεις το α΄ τετράμηνο του 2020 ήταν η υπηρεσία 1bank quick pay της Τράπεζας όπου σημειώθηκε εντυπωσιακή αύξηση κατά 88% στους ενεργούς συνδρομητές, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που εξασφάλισε το ΚΥΠΕ από την Τράπεζα Κύπρου, εντυπωσιακή αύξηση κατά 86% σημειώθηκε στο α΄ τετράμηνο του 2020 στον αριθμό των πληρωμών μέσω του 1bank quick pay σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2019.

Η αύξηση στην αξία των συναλλαγών άγγιξε το εντυπωσιακό 140%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο 2019, με την μέση αξία των πληρωμών να ανέρχεται το α΄ τετράμηνο στα €64, σε σχέση με τα €50 την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Τέλος, στο τηλεφωνικό κέντρο δεν υπήρξαν μεγάλες διακυμάνσεις, γεγονός που καταδεικνύει καθαρή στροφή των πελατών της Τράπεζας Κύπρου προς τις καθαρά ηλεκτρονικές συναλλαγές - στο χρόνο σου στο χώρο σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X