ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Gordian: Τέσσερα αξιόλογα GoDeals ακίνητα σε Πάφο και Λεμεσό

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης του GoDeals χαρτοφυλακίου της, η Gordian παρουσιάζει νέα ακίνητα σε μειωμένες τιμές, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές σε ενδιαφερόμενους που θέλουν να επενδύσουν σε σπίτια, καταστήματα, και τεμάχια για οικιστική, εμπορική, τουριστική, βιομηχανική και αγροτική χρήση.

Δείτε πιο κάτω κάποια από τα προνομιακά ακίνητα GoDeals, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από €55,000 και αφορούν οικιστικά τεμάχια και ένα κατάστημα στην Πάφο.

Οικιστικό τεμάχιο στην Κυνούσα, Πάφος

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στην Κυνούσα. Βρίσκεται 200 μ. από το κέντρο της κοινότητας και 15 λεπτά οδικώς από την Πόλη Χρυσοχούς. Το ακίνητο διαθέτει 97 μ. συνολικής οδικής πρόσοψης και συντελεστή δόμησης 120%. Η μειωμένη τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €55,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό τεμάχιο στον Αγ. Αμβρόσιο, Λεμεσός

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στον Άγιο Αμβρόσιο, ένα από τα γνωστά «κρασοχώρια» της επαρχίας Λεμεσού. Βρίσκεται μόλις 500 μ. από το κέντρο του χωριού, σε κοντινή απόσταση από ταβέρνες και οινοποιεία. Το τεμάχιο διαθέτει εμβαδόν 8,716 τ.μ., συντελεστή δόμησης 30% και 180 μ. συνολική πρόσοψη. Η τιμή πώλησής του ανέρχεται στις €190,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ. 

Οικιστικό τεμάχιο στην Πέγεια, Πάφος

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στην Πέγεια, το οποίο τοποθετείται 1.3 χλμ. από τη Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου και 400 μ. από τον πλησιέστερο δρόμο. Το τεμάχιο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 12,993 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 25%. Πωλείται στην μειωμένη τιμή των €400,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κατάστημα στο κέντρο της Πάφου

Το ακίνητο αφορά εμπορικό κατάστημα στον Άγιο Θεόδωρο. Βρίσκεται δίπλα στην οδό Νικόδημου Μυλωνά, 950 μ. από το κέντρο της Πάφου. Διαθέτει 63 τ.μ. εμβαδόν εσωτερικών χώρων, και ημιώροφο 27 τ.μ., που συμπεριλαμβάνουν ένα ενιαίο χώρο, αποθήκες και αποχωρητήρια. Η άμεση περιοχή αποτελείται από τουριστικές, οικιστικές και εμπορικές αναπτύξεις. Το ακίνητο είναι κενό και πωλείται στις €95,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα διαθέσιμα ακίνητα GoDeals της Gordian, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο https://gogordian.com/godeals/.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση