ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αντιγόνη: Πάει στα δικαστήρια για τη διαγραφή της (βίντεο)

Ανοίγει μέτωπο επικρίσεων απέναντι στην ηγεσία του ΔΗΚΟ

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Την απόφαση να προχωρήσει δικαστικά μετά και απο τη διαγραφή της από το ΔΗΚΟ ανακοίνωσε μέσω δημοσιογραφικής διάσκεψης η Αντιγόνη Παπαδοπούλου. Επεκρίνοντας σφόδρα την ηγεσία του κόμματος τόσο σε ό,τι αφορά την πολιτική του Νικόλα Παπαδόπουλου στο κόμμα στο κυπριακό όσο και στην οικονομία σημείωσε πως θα οδηγηθεί νομικώς απαιτώντας προστασία της υπόληψής της. Όπως σημείωσε ουδέποτε έπραξε οτιδήποτε που να συνιστά πειθαρχικό ή άλλο αδίκημα και πως η διαδικασία εναντίον της υποκινήθηκε από αλλότριο σκοπό.

Δεν παρέλειψε να κανει λόγο για ροκάνισμα της φυσιογνωμίας του κόμματος υπογραμμίζοντας πως ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξελέγη με μια ισχνή και αμφισβητούμενη ηγεσία αφου υπήρξαν καταγγελίες για καλπονοθεία. Η ίδια κατέληξε οτι παραμένει ενεργός πολίτης και θα συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο.

Κληθείσα απο την «Κ» να σχολιάσει αν θα προσχωρήσει στη Δημοκρατική Παράταξη, ανέφερε οτι το πως θα δραστηριοποιηθεί πολιτικά, θα είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και εχει όλο τον χρόνο να σκεφτεί για το πώς θα κινηθεί.

«Πιθανότατα να διεκδικουσα θέση στην ανώτατη πυραμίδα του κομματος αν δεν διαγραφόμουν» αναφέρει η Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Κληθείσα και πάλι απο την «Κ» να σχολιάσει για ποιό λόγο, όπως λέει, στήριξε τον Νικόλα Παπαδόπουλο δεδομένου οτι διαφωνεί σφόδρα με την πολιτική του στο κυπριακό αλλά και στην οικονομία, επεσήμανε πως, ως πρόεδρος της ΓΟΔΗΚ έμαθε να σέβεται την πλειοψηφία του κόμματος.

Σημείωσε ωστόσο οτι ουδέποτε ο Νικόλας Παπαδόπουλος την κάλεσε κατά την προεκλογική να τον εκπροσωπήσει στα πάνελ αλλά επικεντρώθηκε στη δική του ομάδα συνεπώς διερωτήθηκε για ποιό λόγο έχει παράπονο.

ΔΗΚΟ: Να απολογηθεί κ. Αντιγόνη Παπαδοπούλου

Απολογία ζητά ως απάντηση το ΔΗΚΟ από την Αντιγόνη Παπαδοπούλου για  «την απαράδεκτη και αντικομματική της συμπεριφορά στις τελευταίες προεδρικές εκλογές».

Παράλληλα σημείωσε ότι «επιμένει να αναφέρεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον κόσμο του ΔΗΚΟ, ιδιαίτερα, για τις 50 και πλέον χιλιάδες που υποστήριξαν το κόμμα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, αποκαλώντας αυτούς τους ψηφοφόρους «ακραίους» ή και αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτοί υποστηρίζουν «ακραίες θέσεις».

«Ίσως λόγω αυτής της έλλειψης σεβασμού προς τον ΔΗΚΟικό κόσμο να ήταν και ο λόγος που ο κόσμος του ΔΗΚΟ αποδοκιμάζει τη συμπεριφορά της» καταληγεί η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Σχόλια αναγνωστών

Εκδίκαση της υπόθεσης θανάτου της Petrana Nikolova από τη Βουλγαρία

«Εκαντήσαμε σε αυτό το τόπο, εκτός όλων των άλλων, ο κάθε κομπλεξικός και ανώμαλος να έχει στη κατοχή ...»
Christos A.  |  14:09

Τετραμερής για τα ενεργειακά με παρουσία ΗΠΑ στις 29 Ιουλίου

«Συμφωνώ. Ειδικά τούτος ο ΥΠΕΞ δε μου πολλογεμωννει το μάτι. »
Luke  |  13:47

Τετραμερής για τα ενεργειακά με παρουσία ΗΠΑ στις 29 Ιουλίου

«Η επιμονή της "Καθημερινής" να πιστώνει τα πάντα όλα θετικά επί παντός επιστητού στον Υπουργό Εξωτερικών ...»
Ένας Πολίτης  |  13:28

Ανώτατο: Δεν θα εξαιρεθούν δικαστές στις εφέσεις για μισθούς δημοσίου

«O Aνώτατος τι γίνεται αυτές τις μέρες με τα Αξιόγραφα???.....»
ΑΚΑ  |  11:03

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X