ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άντρος: Το 2020 να είναι η χρονιά επίλυσης του Κυπριακού

«Επίσης, να επικρατήσει η παγκόσμια ειρήνη, ασφάλεια, σταθερότητα και κοινωνική δικαιοσύνη για το σύνολο του κόσμου», είπε ο ΓΓ ΑΚΕΛ

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Την ευχή το 2020 να είναι η χρονιά επίλυσης του Κυπριακού και συνάμα επικράτησης παγκόσμιας ειρήνης, ασφάλειας, σταθερότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης για το σύνολο της ανθρωπότητας εξέφρασε το Σάββατο ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Αντρος Κυπριανού, ο οποίος επισκέφθηκε εκδήλωση - παζαράκι αλληλεγγύης που διοργάνωσε το Παγκύπριο Κίνημα ΕΔΟΝόπουλων, στα πλαίσια της ετήσιας εκστρατείας «Κάλαντα Αλληλεγγύης 2020», στην Πλατεία Φανερωμένης στη Λευκωσία.

«Να ευχηθώ στον κυπριακό λαό και σε όλο τον κόσμο που διαμένει στην Κύπρο καλή χρονιά να έχουμε, με την ευχή αυτή η χρονιά να είναι εκείνη που επιτέλους θα οδηγήσει στην επίλυση του Κυπριακού. Να ευχηθώ, επίσης, να επικρατήσει παγκόσμια ειρήνη, ασφάλεια, σταθερότητα και κοινωνική δικαιοσύνη για το σύνολο του κόσμου που είναι κατά την άποψή μου η συνταγή για να ατενίζουμε τον κόσμο με αισιοδοξία και με προοπτική για κάτι καλύτερο», είπε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ

Συνεχάρη τα ΕΔΟΝόπουλα «για την πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει να διοργανώσουν αυτή την εκδήλωση με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για παιδιά που διαμένουν στο Κέντρο Αιτητών Πολιτικού Ασύλου στην Κοφίνου».

Όπως είπε ο κ. Κυπριανού, «είναι μια πάρα πολύ αλτρουιστική πράξη αυτή η πράξη που γίνεται από την ΕΔΟΝ και από το Κίνημα με τα ΕΔΟΝόπουλα γιατί θεωρώ αυτές τις μέρες πάρα πολύ σημαντικό ο κάθε ένας, είτε είναι Κύπριος είτε είναι αλλοδαπός που διαμένει στην Κύπρο, να περάσει τις μέρες της αγάπης όσο πιο καλά και όσο πιο άνετα».

Ανέφερε ότι «ως ένδειξη εκτίμησης για την πρωτοβουλία τους αυτή εκ μέρους της ΚΕ του ΑΚΕΛ θέλω να τους δώσω μια επιταγή και να τους ευχηθώ, καλή συνέχεια, Καλές Επιτυχίες και Καλή Χρονιά και συγχαρητήρια».

Η Κεντρική Υπεύθυνη των ΕΔΟΝόπουλων, Δέσποινα Παναγιώτου δήλωσε ότι «η ετήσια εκστρατεία ‘Κάλαντα Αλληλεγγύης’ γίνεται τις τελευταίες δύο δεκαετίες τουλάχιστον και αφορά την πώληση προϊόντων και τα έσοδα παραχωρούνται κάθε χρόνο για διαφορετικό σκοπό».

Πρόσθεσε ότι «φέτος αποφασίστηκε όπως διατεθούν για τη βελτίωση του Κέντρου Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας στην Κοφίνου με κύριο αποδέκτη τα παιδιά που διαμένουν εκεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Δυστυχώς για την Κύπρο, δεν υπάρχει κάποιο νούσιμο κόμμα που να ελκύσει τους ψηφοφόρους. Αν υπήρχε, θα έκλειε και το ΑΚΕΛ και τον ΔΗΣΥ που αποδεικνύονται κόμματα εκμετάλλευσης!!!

ΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση