ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απαντά ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΚ για την παραπομπή του στο πειθαρχικό

Αναμέναμε ανάληψη ευθυνών για την αποτυχία και όχι αναζήτηση αποδιοπομπαίων τράγων λέει ο Μιχάλης Γιακουμή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Προκαλεί αλγεινή εντύπωση η επιλογή της επίρριψης ευθυνών και της αναζήτησης αποδιοπομπαίων τράγων τη στιγμή που ο κόσμος του Δημοκρατικού Κόμματος αναμένει από την ηγεσία του Κόμματος ειλικρινή αυτοκριτική, έντιμη ανάληψη ευθύνης και γνήσιο προβληματισμό για την αποτυχία του Προέδρου του Κόμματος να πείσει τον κυπριακό λαό να τον στείλει στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της ΝΕΔΗΚ Μιχάλης Γιακουμή, το ένα από τα πέντε στελέχη του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΚΟ το οποίο οδηγείται στο πειθαρχικό συμβούλιο.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Με μεγάλη απογοήτευση παρακολουθώ από τη Νέα Υόρκη όπου εκπροσωπώ την Νεολαία της Κύπρου σε συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών, την προσπάθεια της σημερινής ηγεσίας του Δημοκρατικού Κόμματος να λάβει αποφάσεις για θέματα που με αφορούν, χωρίς προηγουμένως να με ενημερώσει ή να με ακούσει. Απορρίπτω τα όσα μου καταλογίζονται και δεν συμφωνώ με τις μεθοδεύσεις που ακολουθούνται.

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση η επιλογή της επίρριψης ευθυνών και της αναζήτησης αποδιοπομπαίων τράγων τη στιγμή που ο κόσμος του Δημοκρατικού Κόμματος αναμένει από την ηγεσία του Κόμματος ειλικρινή αυτοκριτική, έντιμη ανάληψη ευθύνης και γνήσιο προβληματισμό για την αποτυχία του Προέδρου του Κόμματος να πείσει τον κυπριακό λαό να τον στείλει στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Δεν με αποπροσανατολίζουν τα ανωτέρω. Με οδηγό το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου και με προσήλωση στο συνάνθρωπο συνεχίζω με όρεξη από τις επάλξεις του Δημοκρατικού Κόμματος την ωφέλιμη συνεισφορά μου στα κοινά και τον αγώνα μου για αυτά που μας ενώνουν όλους: ελεύθερη πατρίδα, ευημερούσα οικονομία, ενεργή κοινωνία και δραστήρια νεολαία.

Μιχάλης Γιακουμή
Πρόεδρος ΝΕΔΗΚ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση