ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ικανοποίηση για τη διαδικασία μεταθέσεων και στελέχωσης των διπλωματικών αποστολών

Η ανακοίνωση του ΔΣ του Κλάδου Υπαλλήλων του Υπουργείου Εξωτερικών

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Την ικανοποίηση του εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιου του Κλάδου Υπαλλήλων του Υπουργείου Εξωτερικών για «την έγκαιρη ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταθέσεων και στελέχωσης των Διπλωματικών Αποστολών της Κυπριακής Ανακοίνωσης». Στην ανακοίνωση του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Η έγκαιρη προκήρυξη των κενών θέσεων, η εξέταση των αιτήσεων, καθώς και η λήψη των σχετικών αποφάσεων αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί πάγιο αίτημα του Κλάδου».

Η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Κλάδου Υπαλλήλων του Υπουργείου Εξωτερικών εκφράζει ικανοποίηση για την έγκαιρη ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταθέσεων και στελέχωσης των Διπλωματικών Αποστολών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η έγκαιρη προκήρυξη των κενών θέσεων, η εξέταση των αιτήσεων, καθώς και η λήψη των σχετικών αποφάσεων αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί πάγιο αίτημα του Κλάδου, έτσι ώστε να διευκολύνεται η προετοιμασία και ομαλή μετάβαση των λειτουργών και των οικογενειών τους στο εξωτερικό.

Το ΔΣ προσβλέπει στη συνέχιση του εποικοδομητικού διαλόγου με την εργοδοτική πλευρά που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο χρόνο, ως αποτέλεσμα του οποίου έχει επιλυθεί μέρος των αιτημάτων που αντιμετωπίζει ο Κλάδος. Τα θέματα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το σχέδιο υπηρεσίας Πρέσβη, τις μεταθέσεις, εξελίξεις σε θέματα Λειτουργών Αρχείων και Επικοινωνιών και επιστροφή των αποκοπών σε επιδόματα εξωτερικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Διπλωματία: Τελευταία Ενημέρωση