ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δήμαρχος για όλους τους Στροβολιώτες, λέει ο Σταύρος Σταυρινίδης

«Θα είμαι Δήμαρχος για όλους τους Στροβολιώτες», ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Στροβόλου, Σταύρος Σταυρινίδης, σε δήλωσή του αναφορικά με τη διαφαινόμενη εκλογή του στη δημαρχία Στροβόλου προσθέτοντας

ΚΥΠΕ

«Θα είμαι Δήμαρχος για όλους τους Στροβολιώτες», ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Στροβόλου, Σταύρος Σταυρινίδης, σε δήλωσή του αναφορικά με τη διαφαινόμενη εκλογή του στη δημαρχία Στροβόλου προσθέτοντας ότι «από την 1η Ιουλίου του 2024 σηκώνουμε μανίκια για να επαναφέρουμε τον Στρόβολο εκεί που του αξίζει».

Ο κ. Σταυρινίδης ανακοίνωσε ότι «επικοινώνησε πριν από λίγο μαζί μου τόσο ο δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους όσο και ο ανθυποψήφιός μου Χρίστος Τσίγκης για να με συγχαρούν».

Σήμερα, συνέχισε, οι δημότες Στροβόλου, «μίλησαν και μου έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης. Τους ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκαναν και πίστεψαν στην υποψηφιότητά μου. Ευχαριστώ πολύ, το κόμμα μου, το ΔΗΚΟ, το ΑΚΕΛ-Αριστερά Κοινωνική Συμμαχία για την υποστήριξή τους. Βεβαίως ευχαριστώ και όσους με στήριξαν από τη δεξιά και άλλες πολιτικές δυνάμεις».

«Δηλώνω υπεύθυνα ότι θα είμαι Δήμαρχος για όλους τους Στροβολιώτες. Από την 1η Ιουλίου του 2024 σηκώνουμε μανίκια για να επαναφέρουμε τον Στρόβολο εκεί που του αξίζει. Μαζί αλλάζουμε τον Στρόβολο», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση