ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στεφάνου: Στόχος να έχουμε πιο ισχυρή παρουσία σε όλα τα επίπεδα της αυτοδιοίκησης

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Στεφάνου στην «Διασπορά Ειδήσεων»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ικανοποίηση εξέφρασε από τις δημοσκοπήσεις ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, αναφέροντας ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις το ΑΚΕΛ έχει βελτιώσει τα ποσοστά του. Αυτό όπως είπε ο κ. Στεφάνου γεννά αισιοδοξία στο κόμμα, ότι οι δυο βασικοί και πολιτικοί στόχοι του κόμματος θα υλοποιηθούν.

Μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή «Διασπορά Ειδήσεων» ο κ. Στεφάνου ανέφερε ότι οι δυο στόχοι του κόμματος είναι να διατηρήσει τις δυο έδρες στην Ευρωβουλή, και για να γίνει αυτό θα πρέπει να διατηρήσει τις 2 έδρες θα πρέπει να αυξήσει τα ποσοστά από το 2021 (Βουλευτικές Εκλογές).

Όσο αφορά τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στόχος είναι το ΑΚΕΛ, να έχει πιο ισχυρή παρουσία σε όλα τα επίπεδα της αυτοδιοίκησης.

Για τις αναφορές του Δημοκρατικού Συναγερμού για το ότι ΑΚΕΛ είναι καταγγελτική δύναμη στο Ευρωκοινοβούλιο, ο κ. Στεφάνου τόνισε ότι η ομάδα της αριστεράς στην Ευρώπη, έχει σημαντικό ρόλο και καταφέρνει να έχει συνεργασίες και με άλλες ομάδες ούτως ώστε να ψηφίζονται σημαντικά θέματα.

Ξεκαθάρισε επίσης, ότι είναι αδιαπραγμάτευτη η συμμετοχή της Κύπρου στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Στεφάνου:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση