ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ευρωεκλογές 2024: Ανοιχτή Συζήτηση με υποψήφιους Ευρωβουλευτές

H εκδήλωση θα δώσει την ευκαιρία στους πολίτες να ενημερωθούν για τις θέσεις και προτάσεις τους για την προώθηση της διαφάνειας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του δημοκρατικού διαλόγου στην E.E.

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή τις επερχόμενες Ευρωεκλογές 2024, το ερευνητικό κέντρο CARDET διοργανώνει την Τετάρτη 15 Μαΐου, 18:30, στο The Garrison Bar & Grill στην Έγκωμη μια ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Δημοκρατία σε Σταυροδρόμι». Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Cyprus Youth Diplomacy στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου HEARD. 

Φιλοξενώντας υποψήφιους ευρωβουλευτές από διάφορους πολιτικούς χώρους, η εκδήλωση θα δώσει την ευκαιρία στους πολίτες να ενημερωθούν για τις θέσεις και προτάσεις τους για την προώθηση της διαφάνειας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του δημοκρατικού διαλόγου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί ένας διαδραστικός διάλογος με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών οι οποίοι θα μπορούν να καταθέσουν ερωτήματα και απόψεις για να συζητηθούν από τους/ις ομιλητές/λήτριες. Οι διοργανωτές θα προσφέρουν επίσης στους/ις συμμετέχοντες/ουσες δωρεάν ποτό και φαγητό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ως ομιλητές/ήτριες οι: 

  • Χριστιάνα Ξενοφώντος, Υποψήφια Ευρωβουλευτής ΔΗΣΥ
  • Άντρος Καραγιάννης, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΑΚΕΛ
  • Δρ. Λεόντιος Κωστρίκκης, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΔΗΚΟ
  • Βίβιαν Κανάρη, Υποψήφια Ευρωβουλευτής ΕΔΕΚ

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο Δημοσιογράφος του Alpha TV Ιάκωβος Ιακώβου. 

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή στο κοινό και μπορείτε να κρατήσετε τη θέση σας κάνοντας εγγραφή ΕΔΩ.

Το CARDET διοργανώνει την εκδήλωση αυτή στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του για την προώθηση του δημοκρατικού διαλόγου και την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών στα κοινά. Δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες την ευκαιρία να ακούσουν απευθείας τις θέσεις των υποψηφίων αλλά και να έχουν αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους, έχει ως στόχο να συμβάλλει τόσο στην ενίσχυση του ενδιαφέροντος για τις επερχόμενες εκλογές όσο και να βοηθήσει στην λήψη ενημερωμένων αποφάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση