ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο Κάιρο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Τον Πρόεδρο συνοδεύουν οι Υπουργοί Εξωτερικών, Άμυνας, Ενέργειας, Παιδείας, Γεωργίας, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

ΚΥΠΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έφθασε στο Κάιρο όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Διακυβερνητική Συνάντηση Κύπρου - Αιγύπτου.

Τον Πρόεδρο υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο του Καϊρου ο Υπουργός Πετρελαίου και Ορυκτών Πόρων Τάρεκ Ελ Μόλλα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση των Προέδρων των δύο χωρών Αναστασιάδη - Αλ Σίσι, θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες συνομιλίες, παρουσία των Υπουργών των δύο κυβερνήσεων, όπου θα συζητηθεί μία ευρεία γκάμα θεμάτων που αφορούν τις δύο χώρες.

Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη συνοδεύουν οι Υπουργοί Εξωτερικών, Άμυνας, Ενέργειας, Παιδείας, Γεωργίας, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ανάμεσα στα σημαντικότερα θέματα που θα συζητήσουν οι δύο ηγέτες,συμπεριλαμβάνονται θέματα ενέργειας, η περαιτέρω ενδυνάμωση της αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών και η ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων.

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη και του Προέδρου Αλ Σίσι προς τους δημοσιογράφους και το επίσημο γεύμα εργασίας.ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση