ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:40
 

«Χαρούμενοι που θα εργαστούμε με μια επίτροπο με πάθος και αφοσίωση»

Ικανοποίηση εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής του Περιβάλλοντος, Πασκάλ Κανφάν

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Πράσινο φως πήρε από την Επιτροπή Περιβάλλοντος η ορισθείσα επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου με τις ψήφους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τους Σοσιαλδημοκράτες και RENEU (η νέα ευρωπαϊκή ομάδα του Μακρόν). Η επιτροπή θα στείλει την πρότασή της στη διάσκεψη των προέδρων του Ευρωκοινοβουλίου. Η τελική έγκριση των επιτρόπων θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου. Αυτό το χρονοδιάγραμμα θα ισχύσει, αν όλα πάνε καλά με τις ακροάσεις

Προηγούμενη ενημέρωση

Θετικές είναι οι πρώτες ενδείξεις από την ακρόαση της ορισθείσας επιτρόπου Στέλλας Κυριακίδου. Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές από την Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων (ENVI) του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η ακρόαση της Στέλλας Κυριακιδου πήγε αρκετά καλά.

Μιλώντας με το πέρας της ακρόασης ο αντιπρόεδρος της ENVI, Seb Dance είπε ότι η κ. Κυριακίδου κατέγραψε πειστική επίδοση, έδειξε επαγγελματισμό και αφοσίωση στον σκοπό. Υπογράμμισε πως κάποιες από τις απαντήσεις δεν ήταν αρκετά κατατοπιστικές σε θέματα που αφορούσαν τους ενδοκρινικούς καταρράκτες, σημείωσε πως κάποια πράγματα είναι δύσκολα, ωστόσο, κάποιες από τις ερωτήσεις ήταν δύσκολο να απαντηθούν από κάποιον νεοεισερχόμενο.

Αφοσίωση και πάθος

«Είμαστε χαρούμενοι που θα εργαστούμε με μια επίτροπο την οποία χαρακτηρίζει το πάθος και η αφοσίωση», ανέφερε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Πασκάλ Κανφάν. Όπως ανέφερε, η επιτροπή αξιολόγησε την ακρόαση της Στέλλας Κυριακίδου και έδωσε το πράσινο φως, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, την ανάγκη για πιο συγκεκριμένα μέτρα στο θέμα των φυτοφαρμάκων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X