ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βιογραφία του Ροθ το 2021

Η πολυαναμενόμενη βιογραφία του Αμερικανού συγγραφέα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου 2021

Newsroom Κ, Αθήνα

Οι αγγλομαθείς λάτρεις του Φίλιπ Ροθ θα εκτιμήσουν την είδηση δεόντως: η πολυαναμενόμενη βιογραφία του Αμερικανού συγγραφέα, γραμμένη από τον ομότεχνό του Μπλέικ Μπέιλι, γνωστό μεταξύ άλλων για τις βιογραφίες του Τζον Τσίβερ και του Ρίτσαρντ Γέιτς, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου 2021, όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος W. W. Norton & Company. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, το 880 σελίδων βιβλίο έχει τον εύγλωττο τίτλο «Philip Roth, The biography» και είναι το αποτέλεσμα μιας γόνιμης συνεργασίας μεταξύ των δύο ανδρών, η οποία ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν την απόφαση του Ροθ να αποσυρθεί από την «ενεργό δράση».

Αυξημένες πωλήσεις Amazon

Αύξηση της τάξεως του 40% στις καθαρές πωλήσεις της και του 87% στα καθαρά λειτουργικά της έσοδα ανακοίνωσε η Amazon για το δεύτερο τρίμηνο του 2020, σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα της περυσινής χρονιάς. Μάλιστα, η αύξηση σημειώθηκε παρά την απόφαση της εταιρείας να αυξήσει τις δαπάνες της προκειμένου να αναχαιτιστούν οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας. Μικρότερη αλλά εξίσου σημαντική αύξηση (μεταξύ 24% και 33%) αναμένεται από την Amazon και για το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλός της, Τζεφ Μπέζος, δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να είναι «περισσότερο περήφανος και ευγνώμων για τους εργαζομένους της εταιρείας σε όλον τον κόσμο».

Ο Μάθιου Μακόναχι συμβουλεύει

Ενα βιβλίο-οδηγό προς την επιτυχία και την αυτοεκπλήρωση, βασισμένο σε «μαθήματα ζωής που αφομοιώθηκαν με τον δύσκολο τρόπο», πρόκειται να κυκλοφορήσει ο Αμερικανός ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι. Το «Greenlights», όπως είναι ο τίτλος του, αναμένεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων των ΗΠΑ στις 20 Οκτωβρίου από την Penguin και σύμφωνα με τον ίδιο τον συγγραφέα του «δεν πρόκειται για παραδοσιακά απομνημονεύματα ή για βιβλίο συμβουλών, αλλά μάλλον για ένα εγχειρίδιο βασισμένο στις περιπέτειες της ζωής μου, οι οποίες ήταν σημαντικές, διαφωτιστικές, αστείες, άλλες φορές επειδή αυτός ήταν ο σκοπός τους και άλλες φορές επειδή δεν προσπάθησαν καθόλου για αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

Μέχρι σήμερα όμως έχουν πουληθεί 350 εκατομμύρια κομμάτια σε όλο τον κόσμο, ενώ YouTubers και TikTokers ανά τον κόσμο δημοσιεύουν βίντεο με τους εαυτούς τους καθώς λύνουν τον Κύβο

Ο Κύβος του Ρούμπικ

O Ούγγρος καθηγητής αρχιτεκτονικής Ερνο Ρούμπικ εξέδωσε μόλις το πρώτο του βιβλίο
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΒΙΒΛΙΟ
Oι κανόνες που έδινε στους ηθοποιούς ο Λευτέρης Βογιατζής δεν ήταν κανόνες τού πώς να παίζεις, αλλά τού «πώς να διαθέτεις τον εαυτό σου»

«Εψαχνε κάθε λέξη...»

Τα πρακτικά της διημερίδας εκδόθηκαν σε ένα τόμο με τίτλο «Ο σκηνοθέτης, ο ηθοποιός Λευτέρης Βογιατζής»
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΒΙΒΛΙΟ