ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στη Read Library: «Εσύ για σένα» του Λάκη Αργυρού

Ένα βιβλίο που καταφέρνει να ταξιδέψει τον αναγνώστη του στα μονοπάτια της ψυχής του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το «Εσύ για σένα» του Λάκη Αργυρού δεν είναι ένα λογοτεχνικό βιβλίο αλλά, ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης. Ωστόσο, είναι ένα βιβλίο που καταφέρνει να ταξιδέψει τον αναγνώστη του στα μονοπάτια της ψυχής του. Να ανασκαλέψει στα βιώματά του, να θυμηθεί, να ανακαλύψει, ίσως για πρώτη φορά, πως η πορεία του στη ζωή τον οδήγησε σ’ αυτό το άτομο που είναι σήμερα και πως μπορεί να πάει πάρα κάτω τολμώντας να τεντώσει το χέρι, να σηκωθεί στις μύτες των ποδιών του και να φτάσει σ 'αυτό που δεν πίστευε ούτε στα πιο κρυφά του όνειρα.

Ο Λάκης Αργυρού δεν δηλώνει συγγραφέας αλλά καταγραφέας. Παρατηρεί με τα δικά του μάτια και καταγράφει αυτό που αισθάνεται και αντιλαμβάνεται. Σκοπό έχει να χαρίσει τον φακό της δικής του οπτικής στους αναγνώστες του, ώστε να τους βοηθήσει να δουν κι αυτοί με τα μάτια της δικής του ψυχής. Δεν έχει λοιπόν σκοπό τη διδαχή αλλά, όπως αναφέρει και η εκδότριά του Άντρη Χαϊράλλα, σκοπός του είναι η ψυχοσυναισθηματική, η πνευματική και η γνωσιακή καλλιέργεια μέσα από την οποία θα μάθεις να αξιοποιείς όλα τα εφόδια που έχεις στη διάθεσή σου ώστε να φτάσεις στον προορισμό σου. Διάβασε περισσότερα για το βιβλίο εδώ.

Αγοράστε το βιβλίο από κινητές συσκευές και tablets εδώ.

Κατεβάστε την εφαρμογή σε κινητά και tablets,
για τεχνολογία iOS εδώ.
για τεχνολογία Android εδώ

“Ο Λάκης Αργυρού γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Στρόβολο. Είναι Διευθυντής του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΤΑΛΩΣ» από την 1η Ιουλίου 2022 και Αναπληρωτής Διευθυντής Τμήματος Έργων Δημόσιου Τομέα.
Είναι κάτοχος πτυχίου Επικοινωνίας με πολυετή εκπαίδευση και εμπειρία στην Επικοινωνία και στις Δημόσιες Σχέσεις. BSc in Communications (Cum Laude)
Διδάχτηκε με υποτροφία “Leadership and Community Service” στο American University στην Washington D.C.
Ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο σπουδών “Executive and Corporate Coaching and Mentoring” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι στη διαδικασία πιστοποίησης.
Είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) Κύπρου (Αρ. Πιστοποίησης: ΣΕΠ 002789) και επιθεωρητής εξετάσεων για πιστοποίηση προσόντων.
Είναι Πιστοποιημένος Διαμεσολαβητής-Διαιτητής, για εναλλακτικές μεθόδους επίλυσης συγκρούσεων.
Είναι Πιστοποιημένος στην Διαχείριση Θυμού (Anger Management Specialist) από το European Anger Management Association (EAMA) και από το National Management Association (NAMA) of USA.
Είναι Παρακινητικός Ομιλητής και Εισηγητής Σεμιναρίων, Εργαστηρίων και Διαλέξεων από το 1999 στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Είναι εμπνευστής, δημιουργός και εκπαιδευτής των σεμιναρίων FLY (First Love YourSelf) που παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα σεμινάρια ολοκλήρωσαν μέχρι σήμερα 6 κύκλους. Το FLY-3 παρουσιάστηκε στα Αγγλικά, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για τις ανάγκες αγγλόφωνων εργαζομένων σε εταιρείες της Κύπρου.
Ο Λάκης Αργυρού έχει προσκληθεί ως ομιλητής σε συνέδρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό και συνεργάστηκε ως Σύμβουλος, Μέντορας ή Coach με άτομα, επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Κύπρο, στην Ελλάδα, στο ΗΒ, στην Γερμανία, στο Βέλγιο, στη Νορβηγία, στην Ινδία, στο Μαρόκο, στις ΗΠΑ κ.α.
Εργάστηκε, κατά καιρούς, σε διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας της Κύπρου, ως μουσικός παραγωγός, παρουσιαστής ειδησεογραφικών εκπομπών, παρουσιαστής ειδήσεων και ως δημοσιογράφος.
Είναι υπέρ της δια βίου μάθησης γι’ αυτό φροντίζει να εμπλουτίζει και να ανανεώνει τις γνώσεις του, ιδιαίτερα στο αντικείμενο δράσης του, παρακολουθώντας σεμινάρια και συμμετέχοντας σε διάφορες ομάδες επαγγελματιών, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
Του αρέσουν τα ταξίδια και ταξίδεψε σε πάνω από 35 χώρες σε 4 Ηπείρους, μελετώντας τη διαφορετικότητα στην κουλτούρα και στον πολιτισμό, μαζεύοντας γνώσεις και εμπειρίες! Σε κάποια από τα ταξίδια του συμμετείχε ως ομιλητής σε σεμινάρια και συνέδρια.
Ο εθελοντισμός είναι μέρος της ζωής του. Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Στροβόλου και Συντονιστής του Σώματος (2004-2014), Ιδρυτικό Μέλος και μέλος του Δ.Σ του ΜΚΟ «Παρατηρητήριο για τα Παιδία» (2005 -2011), Μέλος του Συνδέσμου Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων (1998 – Σήμερα), Ιδρυτικό μέλος και μέλος του πρώτου ΔΣ του Σωματείου «ΜΕΝΤΟΡΙΑ» (2020 – σήμερα)”. Διαβάστε περισσότερα για τον συγγραφέα εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο συγγραφέας έφυγε εν μέσω καταλήψεων στο Κολούμπια, έντονων συζητήσεων γύρω από το μέλλον της Αμερικής και σ’ ένα κλίμα ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ