ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Mια νέα σειρά φωτογραφιών κολάζ από την Isnotgallery

Το πρότζεκτ «andros efstathiou and friends» είναι μια νέα προσέγγιση του Άνδρου Ευσταθίου

Newsroom K

Η νέα αυτή εικαστική πρόταση σηματοδοτεί για την Isnotgallery και το κοινό της την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Το πρότζεκτ «andros efstathiou and friends.» είναι μια νέα προσέγγιση στο πως μπορούμε να «μπλέξουμε» διαφορετικά είδη τέχνης χωρίς το ένα να παρεμβαίνει αρνητικά στον χώρο του άλλου αλλά αντίθετα να τον αναδεικνεί και τον εμπλουτίζει.

Ο Άντρος Ευσταθίου παρουσιάζει μια νέα σειρά φωτογραφιών κολάζ με σαφή και κύρια αναφορά το ελληνικό καλοκαίρι. Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι ο Άντρος να δημιουργήσει τα κολάζ του, όπως λέει ο ίδιος, του δημιουργήθηκε η ανάγκη να «φωνάξει» φίλους από διαφορετικά πεδία δράσης, έτσι ώστε η όλη ιδέα που υπήρχε από μέρους του για μια νέα έκθεση, να μετατραπεί... ή μάλλον να μεταβληθεί σε κάτι μεγαλύτερο. Ο Άντρος Ευστάθιου ονομάζει γιορτή τη συγκεκριμένη έκθεση και είναι μια γιορτή για το καλοκαίρι,  μια γιορτή για τον ίδιο, είναι ένα καλοκαιρινό κάλεσμα σε φίλους καλλιτέχνες, ένα καλοκαιρινό κάλεσμα στο κοινό της γκαλερί.

Τα νέα κολάζ του Ευστάθιου είναι μικρής κλίμακας με κεντρικό θέμα το καλοκαίρι, ενώ ο εξαιρετικος chef Petros Andrianou θα μαγειρέψει - δημιουργήσει με βάση τα έργα του Ευστάθιου, η Life Is A Beach θα εκθέσει τις υπέροχες χειροποίητες πετσέτες θαλάσσης της, ο Αντώνης Αγάς θα επιμεληθεί την μουσική και η Katerina Hadjistylli θα κάνει παρέμβαση στον χώρο της Isnotgallery με τα υπέροχα φυτά και λουλούδια της!

Η γιορτή της Isnotgallery θα διαρκέσει όλον τον μήνα Ιούλιο στην Λευκωσία,και αμέσως μετά για τον μήνα Αύγουστο η γιορτή θα μεταφερθεί στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Κύπρου στην Πάφο, σε χώρους που θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως.

Ώρες Λειτουργίας Isnotgallery: Καθημερινά 15:00 - 18:00 και το Σάββατο: 10:00 - 14:00.

Ημερομηνία: 5 Ιουλίου και ώρα 8:00 μ.μ.

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Νίκος Χατζηκυριάκος - Γκίκας, «Γλέντι στην ακρογιαλιά ΙΙ», δεκαετία 1970. Ταπισερί 196x268 εκ.

Ζωγραφική... στον αργαλειό

Το Μουσείο Μπενάκη της Πειραιώς, ετοιμάζει έκθεση με τίτλο «Υφάνσεις. Ζωγραφική και ταπισερί στην Ελλάδα από το 1960 έως ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
X