ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Rialto World Music Festival ρίχνει αυλαία με το Bulgara

Η μπάντα χρησιμοποιεί κυρίως λαϊκά όργανα εκτελώντας διάφορα είδη μουσικής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Rialto World Music Festival, μετά από μια ακόμη πετυχημένη χρονιά, μας αποχαιρετά με μουσικά ακούσματα από τη γειτονική Βουλγαρία και το δεκαμελές συγκρότημα Bulgara. Συνεχίζοντας να αποτελεί μια πολύχρωμη μουσική συνάντηση μέσα στην οποία συναντώνται, όχι μόνο μουσικοί από διάφορες χώρες αλλά και θεατές όλων των εθνικοτήτων, το 11ο Rialto World Music Festival κλείνει τον φετινό του κύκλο και προσκαλεί όλους σε μια βραδιά αφιερωμένη στην γνήσια Βουλγάρικη παραδοσιακή μουσική.


Το σχήμα
Το συγκρότημα Βulgara συστάθηκε το 2002 και έχει καταφέρει να αποσπάσει έκτοτε πολλές διακρίσεις για το έργο του, τόσο στη χώρα του όσο και στο εξωτερικό. Οι Bulgara έχουν γράψει επίσης συνθέσεις για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Η μπάντα χρησιμοποιεί κυρίως λαϊκά όργανα εκτελώντας διάφορα είδη μουσικής όπως drum ‘n’ bass, funk, jungle, ροκ και τζαζ σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει εκ νέου την αρμονική ομορφιά που χαρακτηρίζει τη λαϊκή βουλγάρικη μουσική προσδίδοντας της ένα σύγχρονο χρώμα.

Μουσικοί 
Kiril Dobrev: τύμπανα, Kostadin Genchev: καβάλ, Dimitar Hristov: ταμπούρο, Petyo Kostadinov: γκάιντα, Hristina Beleva: γκαντούλκα, Eva Perchemlieva: κρουστά, φωνή, Stoyan Pavlov: νταούλι, κρουστά, Chavdar Asenov: μπάσο, Dimitar Todorov Hristov: κιθάρα

Πού/πότε: Πλατεία Ηρώων, Λεμεσόας, Πέμπτη 28 Ιουλίου, ώρα 8:30 μ.μ. Ελεύθερη είσοδος

Πληροφορίες
Θέατρο Ριάλτο 77777745, www.cyprusrialtoworldmusic.com

 

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση