ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Αχ πόσα θέλω να σου πω»

Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο

Δελτίο Τύπου

Ο Παντελής Θαλασσινός ένας σπουδαίος και ταπεινός συνθέτης, στιχουργός, μουσικός και τραγουδιστής θα παρουσιάσει μια μόνο συναυλία την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο στις 20:30.

Ξεκίνησε να τραγουδά ερασιτεχνικά σε μπουάτ, ενώ δούλευε και ως ναυτιλιακός υπάλληλος. Το 1987 μπαίνει στη δισκογραφία, με τον Γιάννη Νικολάου, με το ντουέτο ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ, με τα τραγούδια, “Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε”. “Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω”, κ.α. κάνοντας μαζί 4 συνολικά δουλειές, για να χωρίσουν οι δρόμοι τους το 1991.

Το 1993, ηχογραφεί τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, με τίτλο “Νύχτας Κύματα”, και αμέσως γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ανοίγοντας το δρόμο για 14 ακόμα προσωπικά CDs που έμελλε να γίνουν, χρυσά, πλατινένια, και ένα απ αυτά, δις πλατινένιο. Ο ίδιος θεωρεί σταθμό της ζωής του, τη συνάντηση και τη συνεργασία του, με τον Ηλία Κατσούλη (1939-2008), που μαζί έκαναν μεγάλες επιτυχίες. Τα εξώφυλλα όλων των δίσκων του, στόλισε ο αείμνηστος Χιώτης χαράκτης και ζωγράφος, Νίκος Γιαλούρης (1928-2003). Στα τραγούδια του ενώνει το έντεχνο τραγούδι με το παραδοσιακό. Έχει γράψει τραγούδια για τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και ταινίες.

Ως τώρα έχει συνεργαστεί, με όλους σχεδόν τους μεγάλους Έλληνες στιχουργούς, συνθέτες, και διακεκριμένους ερμηνευτές.
Έχει γράψει, ή έχει τραγουδήσει, στη δισκογραφία, περί τα 500 τραγούδια σε σύνολο, κι οι συναυλίες του πλέον ξεπερνούν τις 800! Τραγούδησε σε όλους τους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδος, και σε χώρες του εξωτερικού, (Κύπρο, Σουηδία, Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Ουκρανία, Ελβετία, Γερμανία, Βέλγιο, Αυστραλία.. ), με μεγάλη επιτυχία..

Το κοινό μπορεί να πάρει τα εισιτήρια του από το ταμείο του Θεάτρου αλλά και ηλεκτρονικά από την Soldouttickets.com.cy.

Ο Παντελής Θαλασσινός με τη δική του ερμηνευτική εκφραστικότητα και ευαισθησία, που τον καθιέρωσαν σαν ένα από τους σπουδαιότερους μουσικούς καλλιτέχνες της γενιάς του, έρχεται να μας θυμίσει μερικά σπουδαία τραγούδια.
Τραγούδια που ταυτίστηκαν με την σημαντική πορεία του και έγιναν προσωπικές επιτυχίες αλλά και άλλα τόσα που αγάπησε και που τόσο θέλει να μας πει.

Παρέα με οκτώ εξαίρετους σολίστ μουσικούς.

Eισιτήρια από το ταμείο του Παττιχείου Τηλ: 25 377 277
Και ηλεκτρονικά από τη Soldouttickets.com.cy Τηλ: 70007705

 

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση