ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδάει για την Πάφο

Ευτυχής που είμαι ένας μικρός κρίκος σ’ αυτή την υπέροχη ιστορία αυτής της πόλης

ΚΥΠΕ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που θα τραγουδήσει σε λίγη ώρα στη νεότευκτη πλατεία του Δημαρχείου Πάφου. Σε δηλώσεις της τραγουδίστριας στο ΚΥΠΕ είπε πως νιώθει ευτυχισμένη που είναι και η ίδια μέρος αυτής της προσπάθειας. «Νιώθω πολύ όμορφα, έχουμε προετοιμαστεί, ωστόσο, δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για τόσο κρύο. Η μουσική θα ζεστάνει τις καρδιές και τις ψυχές των ανθρώπων ώστε να δείξει ότι η Πάφος το αξίζει» είπε.

Στις δηλώσεις της η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δεν παρέλειψε να αναφέρει την ευχαρίστησή της για τη φιλοξενία των ανθρώπων της Πάφου, αλλά και να αναφερθεί στα καιρικά φαινόμενα, «Μπορεί να μη μας βοήθησε ο καιρός αλλά οι άνθρωποι στα δύσκολα ενώνονται και στα δύσκολα δείχνουν τι μπορούν να κάνουν»

«Θα τα ζεστάνουμε όλα», είπε η μεγάλη τραγουδίστρια και ευχήθηκε όλα να πάνε καλά, δηλώνοντας την ετοιμότητά της.

Εν αναμονή λοιπόν της μεγάλης συναυλίας στην ανακαινισμένη πλατεία του Δημαρχείου της Πάφου στις 8:30 το βράδυ μαζί με τον Δώρο Δημοσθένους και με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Η Πάφος συνεχίζει να γιορτάζει, παρά το κρύο. Οι εκδηλώσεις και η θέρμη του κόσμου της πόλης φαίνεται ότι ήταν αρκετά για να αψηφίσουν οι επισκέπτες και όλοι οι εμπλεκόμενοι τις ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες.

 

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση