ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ICF Κύπρου: Διοργάνωσε εκδήλωση για το coaching

Οι συνεδρίες είχαν ως στόχο να δημιουργήσουν στους συμμετέχοντες επίγνωση για τη δυναμική του coaching καθώς και τις αλλαγές που επιφέρει στην οπτική και δράση

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Την Τετάρτη 15 Μαίου, η ICF Κύπρου διοργάνωσε εκδήλωση στο Business & Wellness Centre στη Λευκωσία, γιορτάζοντας για πρώτη φορά στην Κύπρο τη δράση της.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στη Λευκωσία, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες πληροφορίες για το Coaching βιώνοντας δια-ζώσης συνεδρίες (laser coaching sessions) διάρκειας 30 λεπτών με έναν από τους εγγεγραμμένους ICF Coaches. Οι συνεδρίες είχαν ως στόχο να δημιουργήσουν στους συμμετέχοντες επίγνωση για τη δυναμική του coaching καθώς και τις αλλαγές που επιφέρει στην οπτική και δράση.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η ICF (International Coaching Federation) είναι μια κορυφαία παγκόσμια οργάνωση αφιερωμένη στην προαγωγή του coaching και της πρακτικής του εφαρμογής. Την Τετάρτη 15 Μαίου, η ICF Κύπρου διοργάνωσε εκδήλωση στο Business & Wellness Centre στη Λευκωσία, γιορτάζοντας για πρώτη φορά στην Κύπρο τη δράση της.

Η διεθνής βδομάδα Coaching αποτελεί παγκόσμιο γεγονός, όπου επαγγελματίες από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να ενισχύσουν την ενημέρωση του κοινού σε σχέση με το coaching σε διεθνές επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στη Λευκωσία, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες πληροφορίες για το Coaching βιώνοντας δια-ζώσης συνεδρίες (laser coaching sessions) διάρκειας 30 λεπτών με έναν από τους εγγεγραμμένους ICF Coaches. Οι συνεδρίες είχαν ως στόχο να δημιουργήσουν στους συμμετέχοντες επίγνωση για τη δυναμική του coaching καθώς και τις αλλαγές που επιφέρει στην οπτική και δράση.

Οι coaches παρουσίασαν τη σημασία και τα οφέλη του Coaching, τονίζοντας το πολύτιμο έργο που επιτελείται από την ICF Κύπρου στην εγχώρια κοινότητα επαγγελματιών του τομέα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση