ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο τραπέζι η πρόταση της Triple Five για ΚΑ

Η πρόταση θα αφορά την αγορά του 90% + 1 μετοχή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έτοιμη είναι η πρόταση της Triple five για την εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών, και σήμερα στο Λονδινο θα ληφθουν οριστικές αποφάσεις υπο το πρισμα της θετικής μελέτης δύο οίκων για την επένδυση.
 
Μετά την ανακοίνωση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών, ο διευθύνων σύμβουλος της Triple Five Ναντέρ Γκερμετζιάν μεταβαίνει στο Λονδίνο για να προεδρεύσει της σημερινής τελικής σύσκεψης η οποία θα αρχίσει στις 18.00 Κύπρου αναφορικα με την εξαγορα των Κυπριακων Αερογραμμων.

Χθες το πρωί στέλεχος της εταιρείας μετέβη στα γραφεία των Κυπριακών Αερογραμμών στη Λευκωσία και παρέλαβε τα πιο πρόσφατα στοιχεία τα οποία στάλθηκαν στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υποβολή πρότασης αγοράς είναι δεδομένη και η πρόταση θα αφορά την αγορά του 90% + 1 μετοχή.

Επίσης στόχος είναι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι Κυπριακές Αερογραμμές να είναι στα χέρια της Triple Five, ενώ το κόστος της συνολικής επένδυσης θα είναι γύρω στα 100 εκατομμύρια ευρώ και προβλέπεται κερδοφορία από το 2013.

Από τις πληροφορίες προκύπτει ότι, στη σύσκεψη, θα παρευρίσκονται και οι εμπειρογνώμονες δύο οίκων στους οποίους ανατέθηκε η ετοιμασία μελέτης για τη βιωσιμότητα των Κυπριακών Αερογραμμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διορίστηκε ερευνών Λειτουργός για την υπόθεση Ιερωνυμίδη

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση