ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Μάνι Money!» για πολύ γέλιο

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία σε σκηνοθεσία Αχιλλέα Γραμματικόπουλου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Theater Group Quinta παρουσιάζει την κωμωδία  «…Μάνι Money!» σε κείμενο Ευαγόρα Θεοδοσίου  και σε σκηνοθεσία Αχιλλέα Γραμματικόπουλου. 

Το «Μανι Money!» είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία καταστάσεων στην οποία οι θεατές θα καταφέρουν να ξεφύγουν από την πίεση της καθημερινότητας και θα γελάσουν με την καρδία τους. Οι γνωστοί κύπριοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην κωμωδία, Ευαγοράς Θεοδοσίου, Μαρίνα Βρόντη, Μιχάλης Σοφοκλέους, Κρίστοφερ Γκρέκο, Γιάννης Κόκκινος,  Μαρία Μουστάκα, Δημήτρης Δημητρίου και ο Γιωργος Χαραλαμπους αποτελούν εγγύηση για  δύο ώρες ασταμάτητου γέλιου.

Περίληψη έργου
Ο Τάσος, εργάζεται σαν ασφαλιστής σε μεγάλη εταιρεία, ενώ επισκέπτεται εναν πελάτη,   με το λεωφορείο μπερδεύει το χαρτοφύλακα του με ένα πανομοιότυπο χαρτοφύλακα ενός άλλου επιβάτη. Στο χαρτοφύλακα που παίρνει κατά λάθος ανακαλύπτει ότι υπάρχει ένα τεράστιο ποσό. Αποφασίζει να μην ψάξει για τον ιδιοκτήτη του αλλά να κρατήσει τα χρήματα και να φύγει στο εξωτερικό με τη γυναίκα του, μια άνεργη ηθοποιό. Πρώτος σταθμός για να μετρήσει το ακριβές ποσό του χαρτοφύλακα ένα Gay Bar όπου και εκεί ξεκινούν οι πρώτες ξεκαρδιστικές καταστάσεις … τα υπόλοιπα επί σκηνής!

Info
Πρεμιέρα 21 Μαρτίου, Θέατρο Αγίου Αθανασίου,  Λεμεσός
22,23,28,29 και 30 Μαρτίου Θέατρο Αγίου Αθανασίου,  Λεμεσός
3, 4,5,6,10,11,12,13Απριλίου, Θέατρο, Αποθήκες ΘΟΚ (Λατσιά), Λευκωσία 
Για κρατήσεις 70002545

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση