ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια - Ερμής 3-3: Κολλημένοι στις ισοπαλίες

Ο Ερμής διατήρησε την απόσταση από τους πράσινους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ματσάρα στο ΓΣΠ με τον Ερμή να πληγώνει και πάλι την Ομόνοια με το 3-3 και να παραμένει τρεις βαθμούς μπροστά από την αντίπαλο της. Τρίτη φετινή ισοπαλία μεταξύ τους με τον Παπαθανασίου να ισοφαρίζει στο 85’.

Α’ Μέρος

Καλή μπάλα δεν είδαμε, όμως η Ομόνοια έκανε αρκετά για να προηγείται 1-0 σε αντίθεση με τον Ερμή που δεν απείλησε καθόλου την αντίπαλη εστία. Ο Εφραίμ στο 13’ σέρβιρε για τον Σκέμπρι για το γκολ που χώριζε τις δυο ομάδες, ενώ ο ίδιος ο Κύπριος άσσος μπορούσε να χριστεί και σκόρερ σε 2-3 περιπτώσεις αλλά στο 4’ ο Μανού έβαλε την κόντρα και στο 28΄ αστόχησε.

Β’ Μέρος

Αν το πρώτο ήταν κάπως υποτονικό, το δεύτερο ημίχρονο ήταν όλα τα λεφτά και μια ματσάρα από τις λίγες. Από νωρίς φάνηκε με τον Ταχπατζούμι στο 48’ με πλασέ να ισοφαρίζει ενώ στο 50’ ο Σκέμπρι επανήλθε και έκανε το 2-1 επίσης με πλασέ. Ακολούθησε ένα καταιγιστικό διάστημα για τους «πράσινους» με τον Λεάντρο στο 57’ μετά τη μπαλιά του Ασίς να κάνει το 3-1 ενώ στο 65’ ο Ασίς προσπάθησε μόνος του αλλά τον εμπόδισε το δοκάρι από του να σκοράρει. Την κυριαρχία του αντιπάλου ο Ερμής την έσπασε με γκολ με τον Μοράν να σερβίρει στον Ταχπατζούμι στο 71’ και το φύλλο γύρισε. Ο Παναγιώτου έβαζε επιθετικούς, ο Ερμής ανέβηκε, η Ομόνοια μαζεύτηκε και τελικά ο Παπαθανασίου και πάλι από τον πάγκο έκανε ζημιά στο 85’ μετά από συνδυασμό με τον Ενρίκε.

Ομόνοια (Καϊάφας): Μορέιρα, Κυριάκου, Σκαραμοτσίνο, Σερφά ,Ασίς ,Σερτζίνιο, Αντράντε(66’ Αλαμπί), Εφραίμ, Σκέμπρι, Φερνάντες(55’ Μαργκάσα(, Λεάντρο

Ερμής (Παναγιώτου): Αραμπατζής, Μαχράτζε, Αλίμι(83’ Οκκάς), Ζαρκοβιτς, Σαμάρας, Ταραλίδης, Μοράν, Ντε Πίνα, Μπεμπά(69’ Παπαθανασίου), Ταγκμπατζούμι, Μανού(55’ Ενρίκε)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση