ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καλοκαίρι στην Αποκάλυψη

Ομαδική έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικών, κατασκευές

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η γκαλερύ Αποκάλυψη από την ερχόμενη Παρασκευή 27 Ιουνίου θα παρουσιάζει  μεγάλη ομαδική έκθεση με έργα τέχνης που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα θεματολογίας και  τεχνοτροπίας.

Η έκθεση αυτή είναι γνωστή στο φιλότεχνο κοινό εφόσον οργανώνεται κάθε χρόνο αυτή την εποχή και αποχαιρετά την σεζόν που πέρασε.

Αποτελεί εκτός των άλλων μια επαναπροβολή, μια ανακεφαλαίωση των δραστηριοτήτων και εκθέσεων που πέρασαν από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο έως τον Ιούνιο  από τις αίθουσες της Αποκάλυψης και όχι μόνο εφόσον παρουσιάζονται και νέα έργα από νέους συνεργάτες. Η μεγάλη αυτή πολυσυλλεκτική, πολυμορφική παρουσίαση θα κρατήσει το ενδιαφέρον και την συντροφιά του φιλότεχνου κοινού για όλους τους μήνες του καλοκαιριού.

Έργα γλυπτικής με πέτρα, κεραμικά, γλυπτά σε γύψο και μπρούντζο, έργα ζωγραφικής, μεταξοτυπίες, σχέδια αυθεντικά σε χαρτί, κατασκευές αναγνωρισμένων Ελλήνων και Κυπρίων καλλιτεχνών συνθέτουν την μεγάλη αυτή έκθεση που φαίνεται σαν ένα χρωματικό τοπίο γεμάτο διαφορετικές καλλιτεχνικές φιλοσοφίες και προσεγγίσεις με ποικιλία τεχνοτροπιών.

Παράλληλα διαθέτει μικρά έργα και αντικείμενα τέχνης τα οποία αποτελούν μοναδικές ιδέες για δώρα με σταθερή επώνυμη  διαχρονική αξίας σε πολύ λογικές τιμές.

Μια ολοκληρωμένη συλλογή, με χαρακτικά του Αλέκου Φασιανού και άλλων Ελλήνων καλλιτεχνών διατίθενται επίσης στην γκαλερύ

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος στη καλοκαιρινή αυτή έκθεση είναι οι: Χρίστος Χρίστου, Ανδρέας Μακαρίου, Ανδρέας Κάραγιαν, Φίλιππος Θεοδωρίδης, Σάββας Γεωργιάδης, Άννα Βαρελά, Χρίστος Αβρράμ, Πόλα Χατζήπαπα, Χριστάκης Πολυδώρου, Μύριαμμ Μακόνον, Valerie Breenan, Γιώργος Γεροντίδης, Μυρώ Ψαρά, Φώτος Δημητρίου, Παναγιώτης Πασάντας, Αντώνης Ριζόπουλος, Ερατώ Χατζησάββα, Άντρος Ευσταθίου, Μάριος Βαρελλάς, Πόπη Μουσκάτου κ.α.

Info
27 Ιουνίου – 20 Σεπτεμβρίου, γκαλερύ Αποκάλυψη, Λευκωσία
Για τους καλοκαιρινούς μήνες η γκαλερύ ανοίγει κατόπιν ραντεβού.
Για οτιδήποτε άλλο κατά τον μήνα Ιούλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 22300150 / 22300000 για ραντεβού. 
Τον Αύγουστο η γκαλερύ θα ανοίγει μόνο με ραντεβού.

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο ζωγράφος και συγγραφέας Ανδρέας Καραγιάν μιλάει στην «Κ» με αφορμή την αναδρομική έκθεση για το έργο του στη Λεμεσό
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ