ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Μυαλό, πάθος και (των χιλιάδων) η φωνή

Πάνω από 15.000 φίλοι των πρασίνων θα βρεθούν στο ΓΣΠ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ανωτερότητα έναντι του αντιπάλου, σαφέστατο προβάδισμα στα προγνωστικά πολύ καλή ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και δίψα για δεύτερη νίκη - πρόκριση μπροστά στις χιλιάδες των οπαδών της που αναμένεται να κατακλύσουν απόψε το στάδιο της πρωτεύουσας.

Αυτά είναι τα δεδομένα στην Ομόνοια για το σημερινό (7μμ) παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Μαυροβουνίου στα πλαίσια του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο Κώστας Καϊάφας από τη μέρα που τέλειωσε ο αγώνας στο Μαυροβούνιο, επαναλαμβάνει συνεχώς ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το τέλος θα έλθει όταν τελειώσει το σημερινό παιχνίδι. Και για να ολοκληρωθεί αίσια, θα πρέπει η Ομόνοια να μπει σήμερα στο γήπεδο και να κάνει σαφές στον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό ότι δεν έχει καμία διάθεση για άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης. Με σοβαρότητα, επιβολή ρυθμού, κατοχή της μπάλας και αποτελεσματικότητα.

Η ενδεκάδα με βάση τις ενδείξεις, περιλαμβάνει και πάλι τριάδα στην άμυνα, με τον Κακουμπάβα να παίρνει τη θέση του τραυματία Σκαραμοτσίνο, ενώ πιθανολογείται η παρουσία του Ρούμπιο, αντί του Κυριάκου.  

Δηλαδή αναμένουμε ότι θα δούμε το Μορέιρα κάτω από τα δοκάρια, τους Λομπιανίτζε, Κακουμπάβα, Ακουισταπάτσε, τριάδα στην άμυνα. Στο κέντρο αναμένεται να αγωνιστούν οι Ρόντρι και Σερζίνιο ως κόφτες, Γκρικαλασβίλι πιο μπροστά και στην επίθεση οι Ράμος στα αριστερά Ρούμπιο (Κυριάκου) στα δεξιά και Γκαρσία, Αλίπιο στην επίθεση. 


Η κίνηση των εισιτηρίων τις προηγούμενες μέρες, προοιωνίζει απόψε ένα κοινό θα φθάνει τις 15 χιλιάδες. Ολοκληρώνεται στις 13:00, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα. Εισιτήρια θα υπάρχουν στα ταμεία του ΓΣΠ, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:00.


 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση