ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Στέφανος Κορκολής στο Κηποθέατρο Λεμεσού

Δυναμικό «come back» στις 25 Αυγούστου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με μια δυναμική επιστροφή, ο πολυτάλαντος συνθέτης, εξαίρετος πιανίστας και ερμηνευτής  θα πραγματοποιήσει  στο Κηποθέατρο Λεμεσού μια  και μόνο συναυλία μετά από  ένα μεγάλο διάστημα απουσίας του.

Το ταλέντο του Στέφανου Κορκολή είναι αδιαμφισβήτητα  εντυπωσιακό από διάφορες πτυχές. Καθηλώνει και ενθουσιάζει το κοινό όταν παίζει πιάνο ! Μαγεύει η ερμηνεία του όταν τραγουδά  αλλά και συνεπαίρνει  και συγκινεί όσους ακούν τις δικές του μοναδικές συνθέσεις ! Είναι ένα πραγματικός πολύπλευρος καλλιτέχνης. 

Στη συναυλία θα συνοδεύεται από μια νέα φωνή, μια ταλαντούχα ερμηνεύτρια, τη Σοφία Μανουσάκη, η οποία μαζί του ερμηνεύει τόσο δικά του τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό αλλά και συνθέσεις γνωστές που διασκεύασε  ο καλλιτέχνης όπως μόνο εκείνος μπορεί. Θα ακουστούν τραγούδια που ερμήνευσαν σπουδαίες φωνές του σύγχρονου Ελληνικού πενταγράμμου  όπως Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Δημήτρης Μητροπάνος, Δήμητρα Γαλάνη, Αντώνης Ρέμος, κ.α.

Ο Στέφανος ξεχώρισε την Σοφία Μανουσάκη όχι μόνο για την ωριμότητα της φωνής της, αλλά και για τις ωραίες της ερμηνείες. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει νέους καλλιτέχνες να ξεκινήσουν την δημιουργική πορεία τους, ετοιμάζει ολοκληρωμένη δισκογραφική συνεργασία μαζί της με την εταιρεία Platinum, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στους επόμενους μήνες. Το πρώτο κομμάτι με τίτλο «Σ’έχω» έχει ήδη κυκλοφορήσει εδώ κι έναν μήνα .

Info
Δευτέρα 25 Αυγούστου, Κηποθέατρο Λεμεσού στις 21:00 
Τιμή Εισόδου 15 ευρώ.
Εισιτήρια  προπωλούνται :
• www.tickethour.com.cy   77 77 70 40
• Όλα τα καταστήματα της ACS Courier
• Ταμείο στην «Οδό Ειρήνης 158»  τηλ:  25 87 87 44
• 
Χορηγός επικοινωνίας    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  - LOVE FM

 

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο συγγραφέας έφυγε εν μέσω καταλήψεων στο Κολούμπια, έντονων συζητήσεων γύρω από το μέλλον της Αμερικής και σ’ ένα κλίμα ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ
Ο ζωγράφος και συγγραφέας Ανδρέας Καραγιάν μιλάει στην «Κ» με αφορμή την αναδρομική έκθεση για το έργο του στη Λεμεσό
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ