ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Με μυαλό και κότσια για το βήμα

Μια αποστολή, με τεράστιο βαθμό δυσκολίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

H  Μπούντουσνοστ και η Μέταλουργκ έχουν…τελειώσει. Τώρα είναι η ώρα ενός άλλου αντιπάλου. Πολύ διαφορετικού σε ποιότητα. Τόσο διαφορετικού, που οι συγκρίσεις μεταξύ των δυο αυτών και της Ρωσικής ομάδας, είναι άνευ αντικειμένου.

Απόψε στη «Χίμκι Αρένα», στη Μόσχα στις 6.30 μμ (Cytavision) η Ομόνοια απέναντι στη Δυναμό θα επιχειρήσει να κάνει το πρώτο βήμα για την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λινγκ.

Μια αποστολή, με τεράστιο βαθμό δυσκολίας, αφού η Ρωσική ομάδα βρίθει ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που ασφαλώς θα χιμήξουν από το πρώτο λεπτό του αγώνα για να κάνουν τη ζωή δύσκολη για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, επιδιώκοντες  ένα αποτέλεσμα που θα  τους δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης.

Σε τέτοια παιχνίδια η φιλοξενούμενη ομάδα, «ποδόσφαιρο κατοχής μπάλας» δεν παίζει. «Μαζεύεται», κλείνει τους χώρους, παίζει άμυνα του «σκοτωμού» και κοιτάει να πετύχει κάτι στην κόντρα. Και ασφαλώς περιορίζει τα λάθη της στον ελάχιστο δυνατό βαθμό.

Αυτά θα πρέπει να κάνει σήμερα η Ομόνοια για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φθάσει στο στόχο. Αναμένεται δε να παραταχθεί ως εξής: Μορέιρα στο τέρμα, Λομπιανίντζε στο δεξί άκρο, Μαργκάσα στο αριστερό. Στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ακουισταπάτσε και Στεπάνοφ. Στη μεσαία γραμμή οι Ρόντρι και Σερζίνιο με τον Ασίς πιο μπροστά. Στα άκρα της επίθεσης οι Ράμος και Φοφανά και στην κορυφή ο Ποτέ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση