ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κ Sports: Η διαχείριση του Τσάμπιονς Λιγκ

Την Κυριακήη μιλά στην «Κ» ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Β. Ηλιάδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο αντιπρόεδρος της ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ, Βάσσος Ηλιάδης, στη συνέντευξη του στην «Καθημερινή» απαντά σε όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους οκτώ μήνες, ρίχνοντας φως στα συμβάντα εντός της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Εξηγεί τη διοικητική φιλοσοφία, τους αγωνιστικούς στόχους και το μακροχρόνιο όραμα για τον ΑΠΟΕΛ. Τι αναφέρει για Δώνη, Τζιμπούρ, Νασιμέντο και τα πριμ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης, οι Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άγιαξ με τη ματιά του Μικαέλο Παπαδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απόλλωνας
: Οι απαντήσεις του Χριστάκη. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου αμφισβητείται συχνά, όμως η πορεία του φροντίζει και διαψεύδει τους επικριτές.

Ομόνοια: Η επιστροφή της. Το σοκ του αποκλεισμού από την Ντιναμό όχι μόνο δεν αποτελειώνει την ομάδα, αλλά τη θωρακίζει για τη συνέχεια.

ΑΕΛ: Πίσω στην πραγματικότητα. Στην ομάδα της Λεμεσού πρέπει πλέον να βάλουν σε μία σειρά την αγωνιστική ταυτότητα και να βρουν τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους.

Ανόρθωση: Ψάχνοντας τον νέο Λαμπόρδε. Σε νεαρούς παίκτες με στόχο να τους μεταπωλήσει βγάζοντας χρήμα ποντάρει η «Κυρία».

Αυτοκίνητο: Νέο Volvo XC90. Το πιο σημαντικό αυτοκίνητο που έχει φτιάξει η σουηδική εταιρεία εδώ και χρόνια θα καθορίσει το δικό της μέλλον.

Αφιέρωμα: Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ
- Επανεκκίνηση της Εθνικής Ελλάδας.
- Συνέντευξη του Κώστα Βασιλειάδη.
- Ρυθμιστές στον όμιλο της Ελλάδας η Αργεντινή και η Κροατία.
- Φαβορί για το χρυσό οι ΗΠΑ και οι διοργανωτές Ισπανοί

 

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση