ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Μικρός Πρίγκιπας ταξιδεύει στην Λεμεσό

Ακολουθούν οι έξι τελευταίες παραστάσεις στο Παλλάς στην Λευκωσία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το βιβλίο του Αντουάν Ντε Σαιντ-Εξυπερύ για μικρούς και μεγάλους που ψηφίστηκε ως το Καλύτερο Βιβλίο του 20ου αιώνα στην Γαλλία, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου, ξυπνάει ελπιδοφόρα το παιδί μέσα μας, και αυτό φάνηκε από τα βουρκωμένα μάτια στους θεατές του Παλλάς στην Λευκωσία. Την Κυριακή, 5 Οκτωβρίου, «Ο Μικρός Πρίγκιπας» θα ταξιδεύσει στο Θέατρο Ριάλτο στην Λεμεσό για δύο μόνο παραστάσεις, στις 4.00 μ.μ. και στις 6.00 μ.μ.

Η Alpha Square του Ανδρέα Αραούζου και η The White Angel Company του Γιώργου Γ. Παπαγεωργίου, με αφορμή τα 70 χρόνια από το θάνατο του συγγραφέα, ανεβάζουν τον «Μικρό Πρίγκιπα» κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Παλλάς στην Λευκωσία, στις 6 το απόγευμα.

Η Μαρίνα Αργυρίδου ενσαρκώνει τον Μικρό Πρίγκιπα ενώ ο Μάριος Κωνσταντίνου και η Αλεξία Παρασκευά υποδύονται όλα τα πρόσωπα και σύμβολα που συναντάει ο μικρός ήρωας στο μαγικό του ταξίδι, τόσο στη Γη όσο και στους άλλους αστεροειδείς.

Τα video animations του Αιμίλιου Αβραάμ, που χρωματίζουν το σκηνικό ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα, και τα κοστούμια που σχεδιάζει η Κρίστη Πολυδώρου είναι βασισμένα στα σκίτσα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ που αγαπήσαμε στις σελίδες του βιβλίου. Τους φωτισμούς υπογράφει ο Γρηγόρης Παπαγεωργίου, τη μουσική ο Γιάννης Χατζηλοΐζου, τους στίχους των τραγουδιών ο Σταύρος Σταύρου ενώ την κινησιολογία επιμελείται η Μαρία Μέση.
 
Ακολουθούν οι έξι τελευταίες παραστάσεις στο Παλλάς στην Λευκωσία, Σάββατα και Κυριακές στις 6.00 μ.μ., μέχρι 26 Οκτωβρίου.

Παραστάσεις:
Λευκωσία, Κινηματοθέατρο Παλλάς: Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 6.00 μ.μ.
(μέχρι 26/10, εκτός 4-5/10)
Λεμεσός, Θέατρο Ριάλτο: 5 Οκτωβρίου στις 4.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ.

Εισιτήρια: €8.00
Λευκωσία: www.tickethour.com.cy και όλα τα σημεία ACS courier
Λεμεσός: www.rialto.com.cy και το ταμείο του θεάτρου, 7777 7745
Πληροφορίες: 77777040

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση