ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Δεν παραδίνεται ΠΟΤΕ!

Οι πράσινοι κέρδισαν τους Λεμεσιανούς με δύο γκολ του επιθετικού από το Μπενίν

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ένας Μίκαελ Ποτέ «φονιάς», εκτέλεσε με 2-0 την ΑΕΛ που είχε τις ευκαιρίες της αλλά τα αμυντικά λάθη που έκανε δεν της επέτρεπαν να παλέψει το ματς. Πολλές αλλαγές από τον προπονητή της Ομόνοιας, Κώστα Καϊάφα που έφεραν άλλο ρυθμό, ντεμπούτο με ήττα για τον Χριστοφόρου.

Α’ Μέρος
Καλός ρυθμός, πολλά λάθη που έφεραν φάσεις και ολίγη διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο του ΓΣΠ με την Ομόνοια να έχει οριακά το 1-0 υπέρ της. Γκολ που ήρθε από πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ποτέ στο 18’ και άλλαξε τη ροή του ματς. Η ΑΕΛ βγήκε πιο ψηλά στο γήπεδο, απειλούσε με μακρινά σουτ αλλά την καλύτερη στιγμή την είχε η Ομόνοια με το σουτ του Ασίς που έσωσε ο Ρομέρο. Όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» μπορούσαν κι αυτοί να στήσουν τη μπάλα στην άσπρη βούλα αλλά δεν τους δόθηκε πέναλτι στον Σαρντινέρο. Μπορούσαν να σκοράρουν βέβαια στη φάση και χωρίς πέναλτι αλλά ο Μορέιρα έσωσε στην προσπάθεια του Ντανιελζίνιο.

Β’ Μέρος
Ο Χριστοφόρου έχασε τον Εντμάρ στο ημίχρονο και έριξε τον Ναντό στο γήπεδο όμως και παρά την καλή φάση με τον Ντανιελζίνιο η ομάδα του δεν πατούσε καλά. Η Ομόνοια είχε ορμή στο παιχνίδι της και πίεσε την ΑΕΛ για να τελειώσει το ματς και αφού της ακύρωσαν κανονικό γκολ με τον Ποτέ, έβαλε το δεύτερο στο 65’ με τον ίδιο παίκτη. Στην ΑΕΛ δεν έβγαινε τίποτα αφού και ο Ταχπατζουμί δε μπόρεσε να μειώσει στο 77’ που αστόχησε και στο 83’ που σημάδεψε δοκάρι.

Ομόνοια (Καϊάφας): Μορέιρα, Δημητρίου, Μαργκάσα, Ακουισταπάτσε, Σκαραμοτσίνο, Φυλακτού, Οικονομίδης, Ασσίς, Κιρμ (90' Ρουσιάς), Ρούμπιο (82' Φοφανά), Ποτέ (72' Γκαρσία).
ΑΕΛ (Χριστοφόρου): Ρομέρο, Καντού, Σιέλης, Καρλίτος, Εντμάρ (46' Ναντό), Νικολάου, Γκουντιλεγιέ (74' Ιονίτα), Μπεμπέ, Σαρδινέρο, Ντανιελζίνιο (61' Σταύρου), Ταχμπατζούμι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση