ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κατάθεση Δρακόπουλου στην Αθήνα για τον ΣΑΠΑ

Καταθέσεις σε δύο ανακριτές στην Κυπριακή Πρεσβεία ο εργολάβος του ΣΑΠΑ

ΚΥΠΕ

Οικειοθελώς προσήλθε σήμερα στην Πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα, και κατέθεσε ενώπιον δύο ανακριτών που ήρθαν από την Κύπρο, ο εξ Ελλάδος πρόεδρος της εταιρείας Elvitec, Χρήστος Δρακόπουλος, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με την υπόθεση δωροδοκιών για έργα αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού στον Δήμο της Πάφου.

Η ανάκριση διήρκεσε περί τις δύο ώρες, και το περιεχόμενό της παραμένει εμπιστευτικό. Παρόντες ήσαν μόνο οι δύο αξιωματικοί της κυπριακής αστυνομίας και ο Ελλαδίτης επιχειρηματίας ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, έθεσε εαυτόν στη διάρκεια των κυπριακών για όποιες άλλες τυχόν πληροφορίες χρειαστούν από αυτόν, γεγονός που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επανέλθουν οι εκ Κύπρου αξιωματούχοι για συμπληρωματική ανάκριση.

Σε περίπτωση που δεν εμφανιζόταν οικειοθελώς ο κ. Δρακόπουλος ενώπιον των κυπριακών ανακριτικών αρχών, θα ενεργοποιείτο ένταλμα σύλληψής του το οποίο ήδη έχει εκδοθεί.

Η εταιρεία Εnvitec SA του κ. Δρακόπουλου, που είχε αναλάβει το έργο βιολογικού καθαρισμού και αποχέτευσης στη Πάφο, ύψους 15,72 εκατ. ευρώ, είναι εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X