ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δόξα - Αγία Νάπα 1-0: Βροχές, ζόρια και τρίποντο

Ο Ράμος το «χρυσό» γκολ στο 31ο λεπτό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Κόντρα σε κάθε αναποδιά που μπορούσε να της τύχει, η Δόξα ήταν παθιασμένη και κέρδισε με 1-0 την Αγ. Νάπα κάνοντας ένα πρώτο βήμα ανάκαμψης. Ο Ράμος το «χρυσό» γκολ στο 31’ που έφερε την Αγ. Νάπα στην τελευταία θέση. Βροχές, τραυματισμοί και μάχες στον αγώνα.

Α’ Μέρος

Καλύτερη για αυτό το 1-0 που είχε υπέρ της ήταν η Δόξα στο πρώτο ημίχρονο, με τη δυνατή βροχή να εμποδίζει τις προσπάθειες των παικτών. Ιδιαίτερα ποιοτικό δεν ήταν το ματς και φαινόταν πως κάποιο λάθος θα έφερνε το γκολ. Έτσι κι έγινε με τον Αρέστη να το κάνει στο 31’ και τον Ράμος να το εκμεταλλεύεται με πλασέ. Ο Κρισμάρεβιτς ανακουφίστηκε με την εξέλιξη καθώς νωρίτερα έγιναν όλα για να στραβώσει το παιχνίδι με τις δυο αναγκαστικές αλλαγές των Νοβόα και Φεράν. Μετά το γκολ ήρθε και η βροχή, η Αγ. Νάπα το προσπάθησε λίγο να βγει στην επίθεση αλλά δεν έκανε κάποια σπουδαία φάση.

Β’ Μέρος

Ο Κοσμά προσπάθησε με αλλαγές να δώσει ώθηση επιθετικά στην ομάδα του όμως δεν έμοιαζε ικανή αυτή να ανατρέψει την κατάσταση μιας και η Δόξα είχε τον έλεγχο και τις πιο καλές φάσεις για ένα δεύτερο γκολ. Προς το φινάλε ένας ακόμα τραυματισμός του Ζόρζ έφερε την ομάδα να παίζει σχεδόν με δέκα, δεν υπήρχε άλλη αλλαγή, αλλά άντεξε και πήρε τη νίκη.

Δόξα(Κρισμάρεβις): Σιδεράκης, Σιόντης, Λεονάρτο, Φεράν(27’ Άλβαρο), Αντόνιο, Καλδερόν, Φερνάντες, Νοβόα(23’ Αμπρουά), Εμάνουελ(71’ Ζόρζ), Ρ.  Γκονζάλες, Ράμος

Αγ. Νάπα(Κοσμά): Αθανασίου, Ψιάνος, Αντωνίου, Ρόχας, Αρέστη(46’ Ρομούλο), Χάμπερ(85’ Τζιωρτζής), Τζιαμμάς(61’ Πάμπα), Παναγιότοφ, Φούσκο, Μάρτσεφ, Κολοκούδιας

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Δόξα: Τελευταία Ενημέρωση

Σπουδαίο διπλό για τη Δόξα στο Παραλίμνι, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της για αποφυγή του υποβιβασμού
24sports.com.cy
 |  ΔΟΞΑ