ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΚ - Ανόρθωση 1-0: Το έκρινε ο Καταλά

Για ένα μισάωρο με 10 η Ανόρθωση μετά την αποβολή του Μάκου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Η κεφαλιά του Καταλά έκρινε το ντέρμπι στο ΓΣΖ με 1-0 με την ΑΕΚ να κερδίζει την Ανόρθωση που έπαιξε για μισή ώρα με δέκα και να της ξεφεύγει στους έξι βαθμούς.

Δεν ήταν από τα ματς που σε κουράζουν αλλά ούτε και τίποτα εντυπωσιακό αυτό που είδαμε στα 45’ λεπτά του ΓΣΖ με την Ανόρθωση αρχικά να δείχνει καλύτερη και την ΑΕΚ να αναλαμβάνει από ένα σημείο και μετά τα ηνία.

Η «Μεγάλη Κυρία» πλαγιοκοπούσε αρκετά καλά και μετέφερε μπάλα στην περιοχή αλλά τα τελειώματα δεν ήταν κάτι σπουδαίο. Από την άλλη η ΑΕΚ βρήκε στόχο περισσότερες φορές αλλά όποτε χρειάστηκε ο Καμίνσκι ήταν εκεί.

Ένα κακό κοντρόλ του Μακρή στη σέντρα του Κάλβο στο 55’ και οι ντρίμπλες του Βάντερ στο 59’ άλλαξαν τα δεδομένα του ματς καθώς η Ανόρθωση έχασε την ευκαιρία ενώ ο Μάκος έκανε το φάουλ που έφερε την αποβολή του.

Σύντομα άλλαξαν και τα δεδομένα στο σκορ όταν στο 67’ ο Μπόλιεβτις από κόρνερ βρήκε τον Καταλά και με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε. Ο Λαΐφης είχε τη στιγμή του να ισοφαρίσει στο 72’ αλλά αστόχησε, ενώ η ΑΕΚ είχε καλές ευκαιρίες σε κόντρες που τις σπατάλησε.

Στο 90’ ο Τόνιο έσωσε στο φάουλ του Κάλβο και αυτό έφτασε για να πάρει η ΑΕΚ τη νίκη.

ΑΕΚ(Κρίστιανσεν): Τόνιο, Σίπο(85’ Γκριν), Ορτίθ, Καταλά, Μουρίγιο, Μπόλιεβιτς, Λαρένα, Τομάς, Εγγλέζου, Βάντερ(80’ Μασάνα), Κάντε(88’ Κολοαούτι)

Ανόρθωση(Πάους): Καμίνσκι, Νούχου, Δημητρίου, Χόλγκερσον, Μάκος, Μαϊσουράτζε, Λαΐφης, Αμπουρτζάνια(85’ Σαμπάλα), Αβραάμ(62’ Εντέ), Κάλβο, Μακρής

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση