ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

''Οι Άθλιοι'' του Βίκτωρος Ουγκώ από την Alpha Square

Οκτώ μόνο παραστάσεις στο Παλλάς και μια παράσταση στο Ριάλτο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το μυθιστόρημα «Οι Άθλιοι» του Βίκτωρος Ουγκώ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα του 19ου αιώνα. Ένας σταθμός στην παγκόσμια λογοτεχνία, το έργο του Ουγκώ αντιπαραθέτει τη δικαιοσύνη με τη δικαίωση, τον ηρωισμό με τη διαφθορά, την αγνότητα με την ανηθικότητα. Ο Συνεργατισμός παρουσιάζει το επικό αυτό έργο σε παραγωγή της Alpha Square, θεατρική διασκευή της Ανθής Ζαχαριάδου και σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου.

Οι δοκιμασίες του κατάδικου Ζαν Βαλζάν στο δρόμο της τιμιότητας, ο αγώνας του για την ευτυχία της θετής του κόρης, Κοζέτ, και η φοιτητική επανάσταση στο Παρίσι το 1832, όλα ζωντανεύουν στη σκηνή από επτά αγαπημένους ηθοποιούς: Αλέξανδρος Παρίσης, Νίκη Δραγούμη, Μάριος Κωνσταντίνου, Μαρίνα Αργυρίδου, Παναγιώτης Κυριάκου, Αντρέας Νικολαΐδης και Ανδρέας Αραούζος. Μαζί τους ο νεαρός Μάρκος Τελεβάντος, στο ρόλο του Γκαβρός, και η Φαίδρα Χατζητζιοβάννη στο ρόλο της μικρής Κοζέτ. Τα σκηνικά και κοστούμια επιμελείται η Μελίτα Κούτα, τη μουσική υπογράφει ο Δημήτρης Ζαχαρίου και τους φωτισμούς σχεδιάζει η Καρολίνα Σπύρου.

«Η επανάσταση αρχίζει» στις 7 Φεβρουαρίου! Οκτώ μόνο παραστάσεις θα δοθούν στο Παλλάς στην Λευκωσία και μία στο Ριάλτο στην Λεμεσό.

Info
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 7 Φεβρουαρίου 2015, 8.30 μ.μ.

Λευκωσία: 8 παραστάσεις
Κινηματοθέατρο Παλλάς: Κάθε Σάββατο στις 8.30 μ.μ. και Κυριακή στις 6.00 μ.μ.
Λεμεσός, Θέατρο Ριάλτο: 13 Μαρτίου 2015 στις 8.30 μ.μ.

Εισιτήρια: €16.00 (€12.00 για συνταξιούχους και μαθητές)
Λευκωσία: www.tickethour.com.cy, σε όλα τα σημεία ACS courier
και στις Υπεραγορές αλφαμέγα
Λεμεσός: www.rialto.com.cy και στο ταμείο του θεάτρου, 7777 7745

www.alphasquare.com.cy, 77777040,  www.facebook.com/alphasquare

 

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση