ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Εξαιρετικά αμφίβολος

Γίνεται αντιληπτό ότι πάει με ενδεκάδα ανάγκης στο Τσίρειο η Ανόρθωση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Η τελευταία προπόνηση της Ανόρθωσης ως συνήθως ήταν χαλαρή ως εκ τούτου και ο Τόνι Κάλβο ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα. Δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει εάν θα είναι σε θέση να βοηθήσει η όχι την δύσκολη προσπάθεια της ομάδας του στο Τσίρειο. Αναμένεται ότι θα είναι στην αποστολή αλλά φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα αρχίσει στο αρχικό σχήμα.

Αν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις αναμφίβολα θα μιλάμε για άλλη μια πολύ μεγάλη απώλεια για τον Αντρέ Πάους που δεν υπολογίζει ως γνωστό ούτε στους Λαϊφη, Μακρή, Γκαρσία ενώ εκτός θα είναι εκ νέου και ο Αβραάμ. Γίνεται αντιληπτό ότι πάει με ενδεκάδα ανάγκης στο Τσίρειο η Ανόρθωση αφού φαίνεται ότι φανέλα βασικού θα πάρει και κάποιος από τους νεαρούς με λίγο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα.

Τα σενάρια για την εντεκάδα είναι αρκετά με όλα αυτά τα προβλήματα. Ο Καμίνσκι σίγουρα θα είναι στο τέρμα, ενώ οι Τζέισον, Νούχου, Χόγλερσον σίγουροι για την άμυνα με τον Σεράν Πόλο να βάζει υποψηφιότητα για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Αν όχι παραμένει ο Μάκος πίσω και παίζει ο Μαραγκός δίπλα στον Μαίσουράτζε. Πιο μπροστά θα είναι ο Άμπου. Στα φτερά ο Εντέ είναι σίγουρος αριστερά ενώ για το δεξί φτερό θα κριθεί όπως είπαμε την τελευταία στιγμή. Στην κορυφή θα παίξει ο Ίσμα.

Η δύσκολη έξοδος λοιπόν γίνεται ακόμα δυσκολότερη αλλά ο στόχος για ένα θετικό αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Η ''Κυρία'' ποντάρει στην πολύ καλή ανασταλτική της λειτουργία ενώ θα έχει δίπλα της και τους οργανωμένους φίλους της για πρώτη φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση