ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δόξα - Αγία Νάπα 0-1: Διπλό παραμονής

Ένα γκολ από τον Αντωνίου στο πρώτο μέρος ήταν αρκετό για την ομάδα της Αγίας Νάπας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Τεράστιας σημασίας νίκη σημείωσε σήμερα η Αγία Νάπα μέσα στο Μακάρειο επί της Δόξας με 1-0. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους που έκαναν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα στην προσπάθεια τους για παραμονή στην κατηγορία των μεγάλων ο Αντωνίου. Πάλεψε το παιχνίδι η Δόξα χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα έτσι παραμένει στην 11η θέση και τους  17 βαθμούς έναν περισσότερο από τον ουραγό Οθέλλο.

Κακό ποιοτικά το πρώτο μέρος χωρίς ρυθμό και φάσεις αφού και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε δυνατές μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου. Από το πουθενά ουσιαστικά και στην πρώτη αλλά και μοναδική καλή φάσης το πρώτο μέρος η Αγία Νάπα ευτύχισε να σκοράρει και να προηγηθεί με κεφαλιά του Αντωνίου στο εικοστό λεπτό του αγώνα. Καμία αντίδραση στην συνέχεια από την Δόξα έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Καλύτερη η Δόξα στο δεύτερο μέρος χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει προβλήματα στην εστία του εξαιρετικού για ακόμα μια αγωνιστική Κίττου.  Ο Φεράν στο 75 και ο Λόπο στο 80 οι καλύτερες φάσεις για την ομάδα της Δόξας. Στις αντεπιθέσεις προσπαθούσε να χτυπήσει η Αγία Νάπα η οποία κράτησε σχετικά εύκολα πάντως αυτό το 1-0.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ: Χατζηφραγκίσκου, Αντόνιο, Φεράν, Λεονάρντο, Ρ. Γκονζάλες, Αρέστη, Καλδερόν (46΄ Εμάνουελ), Λόπες, Φερνάντες, Ράμος, Λόπο.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κίττος, Φίλγκεϊτ, Μάρτσεφ (59΄ Μπάμπα), Μαρκόσκι, Παναγιότοφ, Αντωνίου, Θεοδώρου, Μέρτακκας, Άντολεκ (90+3 Τζιωρτζιής), Τζούρτζουριτς (86΄ Μγκούνι), Χάμπερ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Δόξα: Τελευταία Ενημέρωση

Σπουδαίο διπλό για τη Δόξα στο Παραλίμνι, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της για αποφυγή του υποβιβασμού
24sports.com.cy
 |  ΔΟΞΑ