ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Πρώτα Απόλλων, μετά όλα τ' άλλα

Σήμερα ξεκαθαρίζει για Ίσμα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Μετά το συνέλευση της Τρίτης που ασχολήθηκε κυρίως με τα οικονομικά, ο Χρίστος Πουλλαϊδης έβαλε πρώτο στη λίστα των προτεραιοτήτων του το αγωνιστικό κομμάτι και την Τετάρτη είχε τετ α τετ με όλους τους αρμόδιους. Τα είπε λοιπόν με τους Φαν Λίουεν, Αντρέ Πάους, Σίμο Ταραπολούζη καθώς με τον Φραντζέσκο Χατζημιχαήλ με τους οποίους συζήτησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι τη νέα χρονιά.

Τους άκουσε προσεχτικά και αφού περάσει το σημαντικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα τους ανακοινώσει τις αποφάσεις της διοίκησης. Πρώτο ζήτημα είναι το αν θα συνεχίσουν οι Ολλανδοί που θεωρείται δεδομένο. Δεύτερο ζήτημα είναι το διαθέσιμο μπάτζετ για μεταγραφές και προγραμματισμό.

Η εξόφληση των χρεών και η οικονομική εξυγίανση σαφώς και παραμένει προτεραιότητα αφού τα πράγματα είναι ζόρικα ακόμα. Ωστόσο αναμένεται ότι το ποσό που θα δοθεί στους Ολλανδούς για να ενισχύσουν το ρόστερ θα είναι ικανοποιητικό. Ο πήχης πάντως θα ανέβει αφού οι απαιτήσεις θα είναι πιο ψηλές τη νέα χρονιά.  Όλα αυτά λοιπόν από εβδομάδας αφού προέχει το ματς του Σαββάτου.

Η Ανόρθωση πάει στο Τσίρειο κατ' αρχάς για να σπάει το ρόδι και να πάρει έστω και ένα βαθμό από εκτός έδρας μεγάλο παιχνίδι. Ήδη μπορούμε να μιλήσουμε για αρνητικότατο ρεκόρ φέτος σε αυτό τον τομέα και σίγουρα θέλει να μην το πάρει μέχρι το τέλος. Παράλληλα πιθανό κέρδος θα φέρει πίσω την ψυχολογία της ομάδας που πληγώθηκε στο ματς με την Ομόνοια. Δεδομένο είναι ότι δεν χάθηκε τίποτα ακόμα. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το τέλος και να πάρουν το εισιτήριο για το Europa League. Σήμερα ίσως ξεκαθαρίσει η συμμετοχή ή όχι του Ίσμα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση