ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

3,300 θεατές είδαν «Το τρίτο στεφάνι» στην Αθήνα

Ο ΘΟΚ έδωσε έξι συνολικά παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά αφήνοντας εντυπώσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μέσα σε κλίμα δημιουργικής ευφορίας και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, επέστρεψαν από την Αθήνα την περασμένη Δευτέρα (6/4/2015) οι συντελεστές του Τρίτου Στεφανιού, ο Πρόεδρος και το μέλος του Δ.Σ. ΘΟΚ, Γιάννης Τουμαζής και Αντιγόνη Δρουσιώτου και τα μέλη του διοικητικού και  τεχνικού προσωπικού του Οργανισμού.

Το παρατεταμένο χειροκρότημα και τα ενθουσιώδη σχόλια στο τέλος κάθε μίας από τις έξι συνολικά παραστάσεις που δόθηκαν στην μόλις πριν δύο χρόνια ανακαινισμένη σάλα της Κεντρικής Σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά -από τα ελάχιστα πια δείγματα εποχής μπαρόκ στην Ευρώπη-αντάμειψαν και εξαργύρωσαν, μαζί με την επιτυχία των παραστάσεων της Κύπρου,  την σκληρή προετοιμασία που προηγήθηκε για το ανέβασμα της μεγάλης αυτής παραγωγής από τον ΘΟΚ.

Τις παραστάσεις στον Πειραιά παρακολούθησαν συνολικά 3,300 θεατές (550 περίπου θεατές ανά παράσταση) ανάμεσά τους ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα κύριος Κυριάκος Κενεβέζος, ο Υφυπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου και η κυρία Τέρενς Κουίκ, o Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας κύριος Γεώργιος Γεννηματάς, ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου κύριος Σπυρίδων Φλογαΐτης, o Διαπραγματευτής της Ελληνοκυπριακής Κοινότητας στις Δικοινοτικές Διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού κύριος Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ και η κυρία Δήμητρα Κουτσούμπα, ο Δήμαρχος Πειραιά κύριος Γιάννης Μώραλης, οι κριτικοί θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος, Γιώργος Σαρηγιάννης, οι κυρίες Ελπίδα και Έλλη Αρτέμη Ταχτσή, πολιτιστικοί συντάκτες, ηθοποιοί και σκηνοθέτες.

Info
Οι παραστάσεις του δεύτερου κύκλου παραστάσεων στη Λευκωσία θα δοθούν στο νέο κτήριο ΘΟΚ στις 22, 23, 29, 30 Μαΐου και 5, 6, 12, 13, 19 & 20 Ιουνίου. Για κρατήσεις: 77772717.


 

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση