ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια - Απόλλων 1-0: Άλμα τρίτης θέσης!

Ο Σκέμπρι το χρυσό γκολ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο και με άνεση διαχειρίστηκε το προβάδισμα της στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο. Η νίκη για την Ομόνοια είχε διπλό μάλιστα κέρδος, αφού μετά την ήττα της ΑΕΚ, ανέβασε την ομάδα του Κώστα Καϊάφα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Δέκα περίπου λεπτά χρειάστηκαν οι δύο ομάδες σε ένα αναγνωριστικό παιγνίδι και ακολούθως το ντέμρπι πρόσφερε πολλές συγκινήσεις στο πρώτο του ημίχρονο.

Πρώτος ο Απόλλωνας απείλησε και δύο φορές έφθασε κοντά στο γκολ, ειδικά στη φάση με Ούγκο Λόπες μόνο απέναντι στον Παναγή, η Ομόνοια ωστόσο ήταν αυτή που σκόραρε με τον Σκέμπρι στο 17ο λεπτό, εκμεταλλευόμενη ένα λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα.

Απ’ εκεί και πέρα το παιγνίδι πήρε ένα πολύ καλό ρυθμό και το κυριότερο πρόσφερε πλούσιο θέαμα με την καλή επιθετική παρουσία και των δύο ομάδων. Δημιουργήθηκαν φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια, πρώτα για τον Απόλλωνα στο 23ο λεπτό και ένα δεκάλεπτο μετά για τους γηπεδούχους.

Παρά την επιθετική διάθεση και τις ευκαιρίες το σκορ δεν άλλαξε και το ημίχρονο έκλεισε με την Ομόνοια να διατηρεί το προβάδισμα.

Διαφορετική η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Τον Κάανεν έκανε δύο αλλαγές με το ξεκίνημα, στάθηκε άτυχος ωστόσο αφού δέκα λεπτά αργότερα έκανε αλλαγή στην αλλαγή, αφού ο Ρομπέρ αντιμετώπισε εκ νέου πρόβλημα τραυματισμού.

Η Ομόνοια είχε καλύτερη παρουσία, με σωστή κυκλοφορία της μπάλας και πιο επικίνδυνες επιθετικές προσπάθειες αν και οι μεγάλες ευκαιρίες έλειψαν σε σχέση ειδικά με το πρώτο ημίχρονο.

Η Ομόνοια ήταν η ομάδα που βρέθηκε σε αρκετές περιπτώσεις πιο κοντά σε ένα γκολ, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα ο οποίος δημιούργησε μόλις μία ευκαιρία σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο και φυσιολογικά υπό αυτά τα δεδομένα δεν μπορούσε να ανατρέψει τα σε βάρος του δεδομένα και να αποτρέψει τη δεύτερη σερί ήττα του.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Γκουλόν, Οικονομίδης, Δημητρίου, Λεάντρο, Ρούνιε, Φυλακτού, Ασίς (77' Ρόντρι), Κιρμ, Σκέμπρι (72’ Φοφανά), Γκαρσία (77' Ποτέ).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Γουίλερ, Ν. Λόπες, Ουόν, Αγγελή, Στογιάνοβιτς (46’ Κυριάκου), Μεριέμ, Ρόσα, Τουράμ, Ο. Λόπες (46’ Ρόμπερ / 56’ Φιγκουερέδο), Γκιέ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση