ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα Σαλαμίνα - Αγία Νάπα 3-0: Νίκησε και ξέγνοιασε

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 30 βαθμούς και ξέγνοιασαν

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Νίκη χρυσάφι με την οποία ουσιαστικά σφραγίζει την παραμονή της στην κατηγορία τον μεγάλων πέτυχε σήμερα η Νέα Σαλαμίνα που κέρδισε την μαχητική Αγίας Νάπα με 3-0. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 30 βαθμούς και ξέγνοιασαν, κάτι που δεν μπορεί να πει όμως η Αγία Νάπα, που μετά και τα σημερινά αποτελέσματα έπεσε στην 11η θέση η οποία οδηγεί στην δεύτερη κατηγορία.

Αν και το νωθρό ξεκίνημα δεν προμήνυε σε τίποτα την συνέχεια του παιχνιδιού, Σαλαμίνα και Αγία Νάπα προσέφεραν καλό θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 15 με τον Λεόν ο οποίος νίκησε τον Κίττο από τα 11 βήματα σε ένα πέναλτι που κέρδισε νωρίτερα ο Εζέ.

Η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στην Αγία Νάπα που έχανε την μία φάση μετά την άλλη χωρίς ωστόσο να καταφέρει παραβιάσει την εστία του Στράους.Η Σαλαμίνα τιμώρησε την αφλογιστία ουσιαστικά της Αγίας Νάπας με δεύτερο γκολ αυτή την φορά από τον Βιλέλα κάνοντας το 2-0 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Με πίεση από την Αγία Νάπα άρχισε η επανάληψη αφού οι φιλοξενούμενοι έψαχναν με κάθε τρόπο το γκολ. Μόλις στο 50 ο Τζούτζουριτς σημάδεψε το δοκάρι με οβίδα, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ λίγο αργότερα η Σαλαμίνα βρέθηκε κοντά στο γκολ. Σαν επισφράγισμα της καλής τους εμφάνισης ήρθε και το τρίτο γκολ στο 96 από τον Μόρις.

Σε γενικές γραμμές οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτου είχαν τον έλεγχο του αγώνα και δίκαια έφτασαν στην πολύτιμη σημερινή νίκη που ισοδυναμεί με την παραμονή.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Στράους, Αουρέλιο, Πεδρίτο, Λεόν, Εζέ, Κυριάκου, Κούσουλος, Βιλέλα, Γκράιμς, Παπάβα, Τσιγκουίνι.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κίττος, Φίλγκειτ, Χάπερ, Μάρτσιεφ, Μαρκόφσκι, Παναγιότοφ, Μπάμπα, Μέρτακκας, Μγκούνι, Άντολεκ, Τζούρτζουριτς (63'Γεωργίου).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση