ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα Σαλάμινα - Οθέλλος 1-0: Τον έριξε και επίσημα

Αδιαφόρο το τρίποντο για Νέα Σαλαμίνα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Αποχαιρέτισε και επίσημα την κατηγορία των μεγάλων ο Οθέλλος μετά και την ήττα που γνώρισε σήμερα από την Σαλαμίνα στην Λάρνακα. Οι φιλοξενούμενοι αν και το πάλεψαν εν τέλει γνώρισαν την ήττα που έβαλε τέλος στην υπόθεση διαβάθμιση δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Εύκολα θα ξεχάσουν οι φίλοι των δύο ομάδων αλλά και οι προπονητές το πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Σαλαμίνα και Οθέλλος αν και προσπάθησαν δεν κατάφεραν τίποτα το ιδιαίτερο στα πρώτα 45 λεπτά. Εδαφική υπεροχή και κάποιες φάσεις από την ομάδα του Οθέλλου κυρίως, που ήθελε περισσότερο την νίκη από την αδιάφορη Νέα Σαλαμίνα για να διατηρήσει ουσιαστικά τις όποιες πιθανότητες έχει για παραμονή.

Στην επανάληψη ο Οθέλλος πίεσε και έψαξε το γκολ ωστόσο κόντρα στην ροή του αγώνα η Σαλαμίνα ήταν η ομάδα που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ερνίκε στο 57 έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχαν οι ποδοσφαιριστές του Οθέλλου. Έτσι σε συνδυασμό πάντα και με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος ο Οθέλλος αποχαιρέτισε την κατηγορία των μεγάλων.

Νέα Σαλαμίνα: Στράους, Αουρέλιο, Έντερ, Πεδρίτο, Ενρίκε, Λεόν, Κυριάκου, Κούσουλος, Βιλέλα, Γκράιμς, Τσιγκουίνι

Οθέλλος: Τζιακούρης, Γκριν, Ευθυμίου, Μενέντεθ, Κυριάκου, Βέρα, Εντόνγκ, Γκριγκαλασβίλι, Πουτζιουρής, Τιάγκο, Σπρόκελ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση