ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Κοντά σε Ντιέγκο Λεόν

Με πιο γοργό βήμα κινείται ο σχεδιασμός στην Ομόνοια

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Λεόν βρίσκεται η Ομόνοια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής  (γεννημένος στις 16 Ιανουαρίου 1984) ήλθε στην Κύπρο πριν από τέσσερα χρόνια. Αγωνίστηκε στη Νέα Σαλαμίνα  για ένα χρόνο μετά πήγε στην Κέρκυρα για ένα χρόνο και την τελευταία διετία επέστρεψε στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Τον Απρίλιο του 2012 η Ομόνοια βρέθηκε ξανά κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή, αλλά τελικά δεν έγινε η μετεγγραφή, λόγω ιατρικής γνωμάτευσης από το Γαλλικό κέντρο Camp 8, με το οποίο συνεργαζόταν τότε η Ομόνοια.

Με πιο γοργό βήμα κινείται  ο σχεδιασμός στην Ομόνοια τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ενώ πήρε και πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η οριστική  παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη, διαμόρφωσε τα πράγματα όσον αφορά τη …γραμμή που θα ακολουθηθεί. Αν η Ομόνοια έμενε εκτός Ευρώπης, θα υπήρχε περισσότερος χρόνος για ψάξιμο. Και πιθανότατα το ποσό που θα δινόταν για ενίσχυση, θα ήταν ακόμη πιο λιτό.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, έγινε χθες η αρχή με τον Ονησίφορο Ρουσιά και κατά τις ενδείξεις, ακολουθούν άλλες δυο. Αυτές των Νούνο Ασίς και Ρενάτο Μαργκάσα. Είναι θέμα χρόνου η ανανέωση της παραμονής των δυο ποδοσφαιριστών. Για τους Ρομπέρτο Γκαρσία και Χάρη Κυριάκου, των οποίων επίσης λήγουν τα συμβόλαια, δεν υπάρχει κινητικότητα για την ώρα.

Η ενίσχυση είναι και αυτή… εν κινήσει. Προτεραιότητα όμως δίνεται στις ανανεώσεις. «Βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ενίσχυσης. Θα μπορεί να μπει στα πιο βαθιά όταν ξεκαθαρίσει το θέμα ανανέωσης. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι έγκαιρα». Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων σε χθεσινές του δηλώσεις, ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αυτό που θα επιδιώξει  η Ομόνοια στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα, την Κυριακή στο Τσίρειο, είναι τη νίκη και τη δεύτερη θέση, που θα της  επιτρέψει να αρχίσει τους  αγώνες από τον 2ο και όχι τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό θα γίνει σε περίπτωση που έχει απώλεια βαθμών η ΑΕΚ με την Ανόρθωση στο ΓΣΖ. Η προετοιμασία συνεχίζεται και ο Κώστας Καϊάφας ευελπιστεί ότι μέχρι την Κυριακή θα έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Ράμος που μένει έξω λόγω καρτών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση