ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«To βοτάνιν της Αγάπης» από την ΕΘΑΛ

Μια απολαυστική κυπριακή κωμωδία που θα περιοδεύσει σε πόλεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η ΕΘΑΛ παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα την καλοκαιρινή της παράσταση με το έργο του Νικολό Μακιαβέλλι «To βοτάνιν της Αγάπης» σε σκηνοθεσία Αχιλλέα Γραμματικόπουλου και μετεγγραφή στο κυπριακό ιδίωμα από την ηθοποιό Μαρίνα Βρόντη. Θέμα του έργου είναι το ταξίδι που πραγματοποιεί ο Καλλής από την Αγγλία, όπου διαμένει, στην πατρίδα του, την Κύπρο ώστε να δει την πανέμορφη Λουγκρού, τη γυναίκα του Νιαπολή. Φλογισμένος από πάθος για εκείνη ψάχνει βοήθεια από τον τετραπέρατο Λιούριο που σοφίζεται μια πονηριά. Ξέροντας τον καημό του Νιαπολή, να αποκτήσει  διάδοχο, αλλά συνάμα και την μωροπιστία του, συμβουλεύει τον Καλλή να παρουσιαστεί ως γιατρός. Μετά την πρεμιέρα της η παράσταση θα περιοδεύσει σε όλη την Κύπρο.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί:
Κώστας Βήχας, Κώστας Καζάκας, Ελεάνα Παπαδοπούλου (Εφτά Ουρανοί και Σύννεφα Αλήτες), Κωνσταντίνος Γαβριήλ (Άσπρα Μπαλόνια), Βασίλης Χαραλάμπους (Το Καφενείο), ο ηθοποιός Πέτρος Πέτρου (που συμμετέχει τώρα στις ελληνικές σειρές «Κάτω Παρτάλι» και «Μάνα Χ Ουρανού») και η νέα Λεμεσιανή ηθοποιός Έλενα Χειλέτη..

Info
Πρεμιέρα την Τετάρτη 24 Ιουνίου Αμφιθέατρο της Σχολής Heritage στην Λεμεσό, Σάββατο 27 Ιουνίου, Αρχαίο Ωδείο Πάφου στις 9.00μμ. Πληρ. 25877827.

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση