ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Μυαλό, ετοιμότητά, προβάδισμα

Στις 7 το ματς με Ντιναμό Μπατούμι

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ώρα για το πρώτο επίσημο ματς τη σεζόν. Η Ομόνοια στις 7 το απόγευμα (Cytavision Sports 2) στην πόλη Ζεσταφόνι της Γεωργίας στο στάδιο «Davit Abashidze», τίθεται αντιμέτωπη με την Δυναμό Μπατούμι στον πρώτο αγώνα του Α’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λινγκ και θέλει ασφαλώς να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης.

Η θεωρητική της ανωτερότητα έναντι του αντιπάλου, την αναγάγει σε φαβορί για την πρόκριση  όμως δεν της την... εξασφαλίζει κιόλας. Τον τίτλο του φαβορί αποποιήθηκε πάντως ο Κώστας Καϊάφας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι η πρόκριση θα παιχτεί και στα δυο παιχνίδια. Είπε ακόμη ότι υπάρχει γνώση των δυνατοτήτων του αντιπάλου. Οι ποδοσφαιριστές, έχοντας λάβει τη γνώση, θα μπουν στο γήπεδο με σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο, κυνηγώντας το στόχο.
 
Τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Αντρέ Σκέμπρι: «Γνωρίζω για το ποδόσφαιρο στη Γεωργία και πιστεύω δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Πιστεύω, όμως, πως μπορούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε ο Μαλτέζος επιθετικός.

Το σκηνικό για την ενδεκάδα που θα παραταχθεί σήμερα στο γήπεδο της Ζεσταφόνι είναι θολό. Πάντως  ο προπονητής της Ομόνοιας που υπενθυμίζεται ότι δεν θα κάθεται στον πάγκο λόγω της περσινής του τιμωρίας (θα κάθεται ο Μιχάλης Σεργίου) στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι  όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του. Άρα ο  Μαργκάσα υπολογίζεται.

Πιθανή ενδεκάδα, είναι η εξής: Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Γιωργαλλίδης, δεξιά στην άμυνα ο Ράμος, αριστερά ο Μεντί και στο κέντρο της άμυνας οι Λομπιανίτζε, Ρούνιε. Στη μεσαία γραμμή οι Οικονομίδης, Γκουλόν και Ασίς, αριστερά ο Σκέμπρι, δεξιά ο Κιρμ και στην κορυφή ο Σέρινταν.

Το Σλοβένο Μίτζα Ζγκάνεκ όρισε η ΟΥΕΦΑ για να διευθύνει το σημερινό ματς. Βοηθοί διαιτητές οι συμπατριώτες του Μάνουλε Βιντάλι και Άντραζ Κόβατσιτς. Τέταρτος ο επίσης Σλοβένος Νεζκ Καζτάζοβιτς. Παρατηρητής διαιτησίας ο Βέλγος Φρανκ ντε Μπλίκερε και παρατηρητής αγώνα ο Γάλλος Πατρίκ Βατεμπλίντ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση