ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Όχι άλλη γκέλα

Η ομάδα ήταν υπερβολικά υποτονική

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy
 
Η χθεσινή ήττα της Ομόνοιας, από τη Δυναμό Μπατούμι, δεν ήταν αναμενομένη. Ούτε και για τους Γεωργιανούς, ήταν αναμενόμενη. Είδατε τον τρόπο και το πάθος και την ένταση με την οποία πανηγύριζαν μετά τη λήξη του αγώνα. Πήγαν στην κερκίδα και «έγιναν ένα» με  τους οπαδούς της ομάδας που πετούσαν και αυτοί στους εφτά ουρανούς. Εικόνες πανηγυρισμών που έφεραν σε κατάκτηση Μουντιάλ, άντε το πολύ Τσάμπιονς Λινγκ. Οι εντυπωσιακοί πανηγυρισμοί δίνουν παραστατικότατα  το μέγεθος αυτής της ομάδας.

Η Ομόνοια έχασε χθες, γιατί… το άξιζε. Είναι σαφές ακόμη και στον πλέον καλοπροαίρετο οπαδό της, ότι παρουσιάστηκε πολύ κατώτερη των  γενικών προσδοκιών. Η ομάδα ήταν υπερβολικά υποτονική και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να δώσει πειστική εικόνα του τίτλου του φαβορί, απέναντι σε ένα αντίπαλο περιορισμένων δυνατοτήτων.

 Ήταν υποτίμηση, ήταν λανθασμένη εκτίμηση των αντιπάλων, ή ήταν άραγε απλώς μια κακή μέρα; Υπήρχαν και εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Μέσα ο Μίκαελ Ποτέ, που δεν έπαιξε ούτε σε ένα φιλικό παιχνίδι και χωρίς συμμετοχή σε όλο το ενενηντάλεπτο ο Κίλιαν Σέρινταν.

Η κάκιστη χθεσινή αρχή, όσο και αν απογοήτευσε τον κόσμο της ομάδας, δεν είναι τίποτα περισσότερο από… μια κάκιστη αρχή. Είναι υπερβολικό, να αρχίσουν οι γκρίνιες και οι κριτικές από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της χρονιάς.

Εκείνο όμως που περιμένει ο κόσμος που θα κατακλύσει το ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη, είναι μια ομάδα, πολύ διαφορετική. Μια ομάδα που θα  βγάλει στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, αυτά που δεν έβγαλε χθες στη Γεωργία. Δυνατότητες και ανάστημα φαβορί.

Περιθώρια δεν υπάρχουν. Γιατί ενδεχόμενος αποκλεισμός θα φέρει μέρες που θα είναι πολύ δύσκολες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση