ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα Σαλαμίνα - Απόλλωνας 2-0: Του «έσπασε» το αήττητο

Ο Απόλλωνας έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Η Νέα Σαλαμίνα νίκησε τον Απόλλωνα με 2-0 στο «Αμμόχωστος» και πέτυχε τη 2η της συνεχόμενη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια το τρίποντο. Ο Απόλλωνας έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και απογοήτευσε τον κόσμο του. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα των «κυανόλευκων».

Τα γκολ για τη Νέα Σαλαμίνα πέτυχαν οι Μακρίεφ και Παύλου. Η ομάδα της Αμμοχώστου έφτασε στους έξι βαθμούς.

Μπήκαν και οι δυο ομάδες δυνατά στο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αιφνιδιάσει τη Σαλαμίνα στο πρώτα λεπτά όμως δεν τα κατάφερε. Οι «φιλοξενούμενοι» ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο 25λεπτό.

Η Νέα Σαλαμίνα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου και κυριάρχησε στο παιχνίδι. Στο 38’ ο Πεδρίτο προσπάθησε να κάνει το πλάσε όμως η μπάλα έφυγε ψηλά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Σαλαμίνα έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Μακρίεφ βρέθηκε απέναντι από το Βάλε όμως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα πραγματοποίησε μια μεγάλη επέμβαση και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 40’ ο Μακρίεφ έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Ελίζιο και ο κ. Τσούκκας έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μακρίεφ ευστόχησε από την άσπρη και άνοιξε το σκορ για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να απαντήσει στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου όμως δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Στην επανάληψη η Νέα Σαλαμίνα πατούσε καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψε στον Απόλλωνα να αναλάβει τα ηνία του αγώνα. Στο 47’ ο Πεδρίτο εξαπόλυσε μια βολίδα όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βάλε. Ο Απόλλωνας θα μπρούσε να ισοφαρίσει στο 58ο λεπτό όμως ο Παπουλής δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πάρα πολύ κοντά. Όσο περνούσε ο χρόνος οι «κυανόλευκοι» έβγαζαν περισσότερους παίκτες στην επίθεση. Η Νέα Σαλαμίνα έβρισκε περισσότερους ανοιχτούς χώρους και γινόταν πάρα πολύ επικίνδυνη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και 2ο γκολ στο 69’ μια πανέμορφη εκτέλεση φάουλ από τον Κούλλη Παύλου. Ο Απόλλωνας προσπάθησε στα τελευταία λεπτά όμως δεν κατάφερε να απειλήσει τη Σαλαμίνα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για 3ο γκολ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Τσουρτσουριτς στο 87ο λεπτό.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τον αγώνα στη σελίδα μας στο facebook.com/24sports.

Οι ενδεκάδες:

Νέα Σαλαμίνα: Στέινμππορς, Άντιτς, Ζάρκοβιτς, Πεδρίτο, Κούσουλος, Σκοπελίτης, Τσίνα, Τσιγκουίνι,Τσουρτσουριτς, Μακρίεφ, Παύλου.

Απόλλωνας: Βάλε, Ελίζιο, Φρέιρε, Χάιμε, Στυλιανού, Σακέτι, Πέδρο, Σλάτσεφ, Γκιέ, Στογιάνοβιτς, Παπουλής.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση