ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παράσταση του «Flamenco Spices» από το Πάφος 2017

Μουσική, τραγούδι και χορός από καλλιτέχνες από την Ισπανία, Ελλάδα και Κύπρο

ΚΥΠΕ

Κατακλύστηκε από κόσμο ντόπιους και ξένους το Σαββατόβραδο η πρώην οικία Επάρχου όπου στεγάζεται ο Οργανισμός του Πάφος 2017 για να απολαύσουν το “Flamenco Spices- Κρυμμένοι Χώροι”  , μια μουσικοχορευτική εκδήλωση που ένωσε μουσική, τραγούδι και χορό από καλλιτέχνες από την Ισπανία, Ελλάδα και Κύπρο που μοιράστηκαν το ίδιο πάθος.

Μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Λειτουργός Marketing και Επικοινωνίας του Πάφος 2017  Αναστάζια Αναστασίου ανέφερε πως οι Κρυμμένοι χώροι, μέρος του προγράμματος Κοινωνικής Συμμετοχής, αποτελείται από μια σειρά δράσεων σε απρόβλεπτους αλλά και συγκεκριμένους χώρους με στόχο την ένταξη, την ανάδειξη τους αλλά και τη σύνδεση ανθρώπων και χώρων, το οποίο θα απλωθεί στην Πάφο.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν – όπως είπε-  πέντε καλλιτέχνες του είδους, πέντε καλλιτέχνες του Flamenco ,οι Γιάννης Παπαγιανούλης στα κρουστά , Πάνος Καρτίμπελης στην κιθάρα, Γιώτα baron στο τραγούδι  , Ηλέκτρα Χρυσάνθου και Ανδρέας Ασπρομάλλης στο χορό .

Η κ. Αναστασίου ανέφερε  πως μέχρι το Νοέμβριο του 2015 θα παρουσιαστούν  οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν,  μουσική, χορό , θέατρο, Διεθνές φεστιβάλ Κύπρια και σημαντικά έργα τα οποία θα υλοποιηθούν μέχρι και το 2017 όπως είναι το πρόγραμμα περί πόλεως.

Σημείωσε πως η ΠΠΕ Πάφος 2017 και σ’ αυτό το καινούργιο πρόγραμμα διοργανώνει και συνεργάζεται με κοινότητες και άλλους φορείς στην οργάνωση εκδηλώσεων με κύριο στόχο όχι την παραγωγή εκδηλώσεων ως τέτοιαν, αλλά την εμπλοκή και δημιουργία ενός ικανοποιητικού κοινού, αρκετού να στηρίξει μια τόσο σημαντική οργάνωση η οποία θα ξεπεράσει την τοπική κλίμακα και θα γεφυρώσει σε μια διεθνή κλίμακα την Πάφο και τους ανθρώπους της με ό,τι συμβαίνει γύρω τους, δίπλα τους και απέναντι τους.

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση