ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δόξα - Άρης 2-1: «Εξάποντο» με Λόμπο

Η Δόξα πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε ένα παιχνίδι που φύλαγε τις συγκινήσεις του στο δεύτερο ημίχρονο, η γηπεδούχος Δόξα πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς που την ανεβάζει έστω προσωρινά στην 10η θέση της βαθμολογίας. Όλα τα λεφτά ήταν το εφτάλεπτο μεταξύ 58ου και 65ου λεπτού, διάστημα κατά το οποίο ο Άρης έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο είδε τον Λόμπο να έρχεται από τον πάγκο να να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Το πρώτο γκολ του Ρικάρντο Φερναντέζ στο φετινό μαραθώνιο έφτανε και περίσσευε για να στείλει την ομάδα της Κατοκοπιάς στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0, με τον Πορτογάλο να αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνων για την εστία του Νουρεντινόφσκι με απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Στην επανάληψη η «ελαφρά ταξιαρχία» ανασυντάχθηκε φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Μαραγκουδάκη. Ο Ρικάρντο Λόμπο εξελίχθηκε σε χρυσή αλλαγή του Λούκα Χ"Λούκα μιας και ήταν αυτός που με όμορφο πλασέ έβαλε τη Δόξα ξανά σε θέση οδηγού στο 65ο λεπτό. Η κακοτυχία κτύπησε την ομάδα της Λεμεσού 7 λεπτά αργότερα με τον Κύπρου να αποχωρεί τραυματίας και τον Άρη να τελειώνει την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές, μιας είχαν πραγματοποιηθεί και οι 3 αλλαγές.

Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Λόπες, Γκαράι, Λεονάρντο, Λεάντρο, Σολωμού (54' Εντμάρ), Γουίλσον (54' Λόμπο), Φερνάντεζ (90' Ενιμφούλε), Φοφανά, Καλό

Άρης: Νουρεντινόσκι, Μποργκ, Χριστοφόρου, Αουρέλιο, Θεοφίλου, Γκερέιρο (54' Μπόνιφεϊς), Κύπρου, Μαραγκουδάκης, Παναγή, Ράντι (46' Αντωνίου), Ευσταθίου (66' Χαραλάμπους)

Κίτρινες κάρτες: Σολωμού/Γκερέιρο

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Δόξα: Τελευταία Ενημέρωση

Σπουδαίο διπλό για τη Δόξα στο Παραλίμνι, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της για αποφυγή του υποβιβασμού
24sports.com.cy
 |  ΔΟΞΑ